diana hercegné

Bár úgy tűnik, erről ő nem igazán tehetett.


Aki új családba kerül a legelső karácsonyon érhetik meglepetések, mielőtt ugyebár megismerné az új klán sajátos hagyományait és sajátosságait. Az pedig, hogy királyi családba tartozol nem feltétlenül könnyíti meg a helyzetet. Így volt ez Diána hercegné esetében is az 1981-ben Károly herceggel kötött házasságát követő első karácsonyon,

A királyi család minden évben összegyűlik karácsony este a Sandringham birtokon, Erzsébet királynő vidéki otthonában. A családtagok pedig leosonnak, hogy elhelyezzék ajándékaikat a piros szalon asztalain. Aztán pontban 18 órakor kezdődik az ünnepség.

De mi a legfontosabb? Az ajándékoknak mindenképp viccesnek kell lenniük.

A rezidens tréfamester, Fülöp herceg volt mindig, aki aktívan felügyelte az eseményeket, és szól a család többi tagjának, ha eljött az ideje, hogy kibontsák az olcsó és vidám ajándékaikat.

Mely meglepetések voltak a legütősebbek az évek során? Az "Ain't Life a B*tch" feliratú zuhanyzósapka, amelyet Harry adott a királynőnek, és a bőr WC-ülőke, amelyet Anna hercegnő adott Károly hercegnek - aki annyira szereti, hogy állítólag utazásai során is használja.

Ám 1981-ben Diána friss házasként nyilvánvalóan nem kapott értesítést az ostoba ajándékokról.(Ami teljesen érthetetlen.) Biztosra akart ment, és Anna hercegnőnek egy gyönyörű kasmírpulóvert ajándékozott. Cserébe a sógornője egy vécépapírhuzattal lepte meg.

Diána a következő karácsonyra azonban már tudta mit kell tennie és kijavította bakiját. Ajándéka Sarah Margaret Fergusonnak ezúttal egy rendkívül giccses, leopárdmintás fürdőszoba-szőnyeg volt

(rd)

A figyelmetekbe ajánljuk