meghan markle mosolyog
Getty Images

A rejtett üzenet Meghan Markle legújabb ékszere mögött

Meghan Markle elegáns módon áll ki a nők jogai mellett.


Meghan Markle mindig is hangoztatta a szívéhez közel álló ügyeket, különösen, ha a nők helyzetéről van szó. A királyi család tagjaként eltöltött ideje alatt olyan szervezetekkel dolgozott együtt, mint a Smart Works, ami egy olyan jótékonysági szervezet, amelynek célja, hogy a nőknek elég önbizalmat adjanak a munkavállaláshoz. Markle szenvedélyes beszédeket tartott, amelyekben arra biztatta a lányokat, hogy építsék, bíztassák egymást.

De úgy tűnik, hogy Sussex hercegnéjének öltözködési döntései is tükrözik a többi nő támogatása iránti elkötelezettségét is, illetve egy feltűnő ékszer is felkeltette a rajongók figyelmét.

Egy Shiffon Co. gyémántgyűrűt viselt, amely a IX. cikkely 50. évfordulója előtt tiszteleg, amely jogszabály lehetőséget adott a nőknek és lányoknak, hogy sportolhassanak az iskolákban és főiskolákon. A márka a gyűrűből származó bevétel 19,72%-át a Women in Sports befektetési alapjuknak ajánlja fel, hogy támogassa a sport-, egészség- és wellnessiparban működő, nők által finanszírozott vállalatokat.

A IX. cikkely a leggyakrabban használt neve a szövetségi polgárjogi törvénynek az Amerikai Egyesült Államokban, amelyet az 1972-es oktatási módosítások részeként fogadtak el. A jogszabály megtiltja a nemi alapú diszkriminációt minden iskolában vagy bármely más oktatási programban.

A márka darabjait viselte áprilisban az Invictus Játékokon, júniusban pedig a királynő platina jubileumi ünnepségén.

Az alapító Shilpa Yarlagadda elárulta, hogy Meghan mindent rendkívül tudatosan visel, illetve hogy csodálatos pillanat volt, amikor a hercegnőt a gyűrűvel látták.


A figyelmetekbe ajánljuk