Megan Fox

Megan Fox új területen alkot, „szörnyű kapcsolatai" ihlették meg

Megan Fox új alkotása „szívszorítónak és sötétnek" ígérkezik.


Megan Fox bejelentette, hogy kiadja első verseskötetét. Pretty Boys Are Poisonous (A szépfiúk mérgezőek) címmel november 7-én jelenik meg a könyv, amelyet a kiadó „szívszorító és sötét versgyűjteményként" jellemzett – írja a Dazed.

Ez is érdekelhet: Megan Fox büszke rá, hogy az Ördög bújt beléd segített a meleg közösségnek

A több mint 80 verset tartalmazó gyűjteményben az Ördög bújt beléd sztárja azt vizsgálja, hogy az emberek milyen sokféleképpen változtatják meg magukat, hogy illeszkedjenek azokhoz, akikkel együtt élnek, gyakran saját identitásuk rovására.

Ezek a versek azért íródtak, hogy megpróbáljam kigyomlálni a betegséget, amely a hallgatásom miatt gyökeret vert bennem. Egész életemet azzal töltöttem, hogy a férfiak titkait őriztem, a testem fáj a bűneik súlyának cipelésétől

− mondta Fox egy nyilatkozatában.

Majd így folytatta:

A szabadságom ezekben az oldalakban él, és remélem, hogy a szavaim másokat is arra inspirálnak, hogy visszaszerezzék a boldogságukat és az identitásukat, ha a hangjukat arra használják, hogy megvilágítsák azt, amit eltemettek, de nem felejtettek el a sötétségben.

Ha tovább olvasnál: Vámpírszövetségek óva intenek minket az emberi vér fogyasztásától

A gyűjtemény, amelyet az Egyesült Államokban a Gallery Books, az Egyesült Királyságban pedig a Headline kiadó jelentet meg, nem az első alkalom, hogy a Transformers sztárja megosztja költészetét.

2021-ben Fox egy mára már törölt Instagram-posztban osztotta meg egy versét, amelyet a mostanában újra párjává avanzsálódott pop-punk rappernek, Machine Gun Kelly-nek írt.

Megan Fox \u00e9s Machine Gun Kelly

Fotó: Lester Cohen/Getty Images for Universal Music Group for Brands

Bár korábban is beszélt már a neves filozófus, Friedrich Nietzsche költészetéről, a Pretty Boys Are Poisonous a színésznő első lépése publikált szerzőként. Hogy pontosan kikről szólnak a versek, még nem tudni.

A Pretty Boys Are Poisonous korunk egyik legismertebb nőjének erőteljes debütálása. Harapj bele az almába, és mélyedj bele ebbe a lenyűgöző és függőséget okozó könyvbe, amit egész évben olvasni fogsz

− olvasható a kiadó leírásában.

A figyelmetekbe ajánljuk