Megan Fox

Megan Fox

Megan Fox büszke rá, hogy az Ördög bújt beléd segített a meleg közösségnek

Elmondta, hogy sokan mentek már oda elmondani neki, hogy a film miatt jöttek rá, hogy valójában melegek.


Az Ördög bújt beléd című horrorfilm anno bukás volt, de az évek során igazi kultuszfilmmé vált. Egy Jennifer nevű lányról szól, akit megszáll egy démon és ezért elkezd férfiakat enni. Ugyanakkor a filmben van egy szerelmi szál is közte és az Amanda Seyfried alakította Needy között, amit egy legendás csókjelenet koronáz meg.

A Jennifert alakító Megan Fox most elárulta, hogy a film nagyon sok embernek az első ráismerése volt arra, hogy ő valójában meleg vagy biszexuális a visszajelzések alapján, amiket az évek alatt kapott filmjére.

El nem tudom mondani, mennyi nő jött hozzám elmondani, hogy miattam jött rá, hogy meleg, vagy miattam éreztek magukban bátorságot, hogy ezt elmondják másoknak, harmincasoktól egészen tinédzserekig, sőt még korombeli nők is. Hála az Ördög bújt belémnek, meg az interjúimnak arról, hogy biszexuális vagyok, azelőtt, hogy ez menőnek számított volna.

Mint mondta, erre a legbüszkébb az életben.

Ez olyasmi, ami nagyon fontos számomra, erre vagyok a legbüszkébb, ha a létezésem az egyetlen értelme az volt, hogy segítettem lányoknak coming outolni és jobban érezni magukat a bőrükben másságuk miatt, akkor fantasztikus célt szolgált a létezésem a Földön.

(Forrás: Dazed)

A figyelmetekbe ajánljuk