Amit tudnod kell a lakberendezésről: a MaxCity podcastjében van miről beszélni! (x)

Amit tudnod kell a lakberendezésről: a MaxCity podcastjében van miről beszélni! (x)

Hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a rádiózás új generációjaként is emlegetett podcastek. Ennek – többek között – egyik oka az lehet, hogy mindenki megtalálhatja a számára megfelelő tematikákat: a különböző streaming platformokon találunk politikával, filmekkel, tudománnyal és lakberendezéssel kapcsolatos beszélgetéseket is. Utóbbi esetében kiemelkedő szakmaisággal nyúl a témához a MaxCity csapata.



A MaxCity 2021-ben Matyasovszky Nóra műsorvezetésével útjára indult podcast-sorozata a lakberendezés, a design és a kortárs kultúra izgalmas hármasának mentén kalauzolja a hallgatókat a funkcionalitás és trendek, a művészetek, valamint az ezekről való diskurzus ösvényein.

A meglepően jó fogadtatás után a 2022 júniusában induló második évadban a fenti témák üzleti oldalát is körbe járják – ezúttal a korábban a Bookline kereskedelmi vezetőjeként, valamint a brands.hu vezetőjeként, majd étteremtulajdonosként és online kommunikációs szekértőként is tevékenykedő Barabás Csaba Heinz kapitánysága alatt.

A hazai piacon hiánypótlónak számító szériájukban olyan egzisztenciális kérdésekre keresik a választ a téma szakértőivel, melyek megfejtésével a pártolók és maguk a művészek is könnyebben eligazodnak az alkotás anyagi, üzleti hátterének – gyakran igen kusza - útvesztőiben.

És hogy pontosan hol érhetőek el a MaxCity beszélgetései? Gyakorlatilag az összes streaming platformon:

A figyelmetekbe ajánljuk