MCU infinity gauntlet

Marvel: egy vagyonért most tiéd lehetnek a Végtelen Kövek

A Marvel mind a hat mindenható Végtelen Kövének összegyűjtése most sokkal könnyebbé vált, mint ahogy a filmben történt a beszerzésük.


A múlt hétvégén a San Diego-i Comic-Conon a Marvel bejelentette, hogy elindítja az IRL Infinity Stones gyűjteményt, amelyet a Marvel mozis univerzumában létező fiktív ereklyék ihlettek. A hat varázslatos kő életre keltésével a New York-i East Continental Gems-t bízták meg, a kreatív igazgató pedig a Los Angeles-i Darren Romanelli, azaz DRx.


A túlvilági ékszerek összsúlya állítólag meghaladja a 150 karátot, értéke pedig több mint 25 millió dollár, vagyis közel 10 milliárd forint, ami azért nem kevés. Ráadásul a szuperképességek nem tartoznak bele. A kozmikus szuperfegyverek mindegyike az univerzum különböző aspektusaihoz kötődik: az idő (zöld), a tér (kék), a valóság (piros), az elme (sárga), az erő (lila) és a lélek (narancs).

Ahhoz, hogy kihasználhassák erejüket, be kell őket illeszteni a Végtelen Kesztyűbe, egy fontos ereklyébe, amely egy óriási páncélkesztyűre hasonlít. Ha mind a hat kő a helyén van, a Végtelenség Kesztyűjének viselője minden hatalommal rendelkezik.

infinity gauntlet

Getty Images

Egy 23 karátot megközelítő kolumbiai smaragd, egy közel 30 karátos madagaszkári zafír, egy több mint 15 karátos természetes rubin Mozambikból, egy több mint 35 karátos párna alakú spesszarti gránát és egy közel 35 karátos, négyszögletes sárga gyémánt alkotja egészen pontosan a gyűjteményt.


A kövek a Marvel-filmekből ismert Thanos (Josh Brolin) által viselt IVégtelen kesztyűben lesznek elhelyezve. Ezt a Gentle Giant Ltd. nevű csúcskategóriás gyűjtögetős játékokkal és fogyasztási cikkekkel foglalkozó cég készítette el egyedi megrendelésre. Az East Continental Gems azt is bejelentette, hogy idén szeptemberben egy ritka, limitált kiadású Valóságkő is megjelenik egy jövőbeli kollekció részeként.

(Forrás: RobbReport)


A figyelmetekbe ajánljuk