Sólyomszem

Karácsonyra jön és annak ellenére, hogy Sólyomszem sötét múltja csókolja benne majd homlokon, a sztori is karácsonyi lesz.


Hé, emlékszünk még Sólyomszemre? Ijja van, szuperhős, sőt tagja a kezdetektől a Bosszúállóknak is. A filmekben igencsak mostohán kezelt karakter most saját sorozatban teljesedhet ki, többé-kevésbé. Egyúttal ugyanis a Sólyomszemben kiképzi az utódját is, vélhetően ugyanis Jeremy Renner se húzza már sokáig az eredeti Bosszúálló-csapatból, ami a Marvel-filmeket illeti.

Az utódja pedig az Oscar-jelölt Hailee Steinfeld lesz, aki vélhetően a széria végére pont úgy átveszi tőle a stafétabotot, ahogy Florence Pugh tette azt a Fekete Özvegyben, ő egyébként benne lesz a Sólyomszemben is. A most megérkezett első előzetesben ugyan nem láthatjuk, viszont kiderül belőle, hogy a sztori erősen reflektál arra, hogy amikor utoljára láttuk Renner karakterét, akkor éppen bűnözők könyörtelen mészárlásából kellett visszarángatni az ijjazós világmegmentésbe.

Clint ugyanis elég sok ellenséget szerzett magának, amikor elkezdett bűnözőket ölni az utcán, akik most vadásznak rá. A csavar az egészben, hogy ilyen alapkonfliktus ellenére a sorozat karácsonykor játszódik majd, és egy könnyed karácsonyi akciósorozatként is próbálja eladni magát a trailerben. November 24-én kezdődik a 8 epizódos móka és jövő év elejéig tart, hetente egy új epizóddal a Disney+-on, vélhetően dominálva majd az ünnepeket.


A figyelmetekbe ajánljuk