Mariah Carey koncert közben
Fotó: Emma McIntyre/Getty Images

​Most 6 dollárért te is beköltözhetsz Mariah Carey luxusnyaralójába

A popikon az elmúlt három hónapot egy nyolc hálószobás Beverly Hills-i birtokon töltötte családjával és kutyáival.


Az igazi Los Angeles-i stílusban épített bérlemény úszómedencével, szaunával, 10 fürdőszobával és saját terasszal büszkélkedhet.

Ez is érdekelhet: Hiába a válság, a nyaralásról nem mondunk le

Néha egy-két hét nem elég a kikapcsolódáshoz. Ezért is voltam izgatott, hogy néhány hónapig egy gyönyörű Beverly Hills-i birtokon lakhatok, amelyet a Booking.com-on találtam

− mondta Carey.

Most elköltözik a pazar Los Angeles-i nyaralóból, hogy a rajongók is kipróbálhassák a pihenést ezen a csodás helyen.

Az újonnan bevezetett Mariah's Beverly Hills Escape egy két éjszakás Booking.com csomag, amely szupersztár-témájú utazási élvezetekből áll.

Amellett, hogy a vendégek két éjszakára birtokba vehetik a teljes ingatlant, meglátogathatják Carey személyes kedvenc helyi éttermeit, többek között a Nobu Malibut, a Terrace-t, a Dan Tana's-t és a Craig's-t.

Ha tovább olvasnál: 4 hely Olaszországban, ahol érdemes nyaralót vásárolni

Mariah Carey-t sminkeli egy sminkes

Fotó: Shutterstock

Az utazás során privát konzultációra is sor kerül egy divatstylisttal, amely különféle szépségápolási tippeket tartalmaz egyenesen az énekesnőtől.

A szerencsés utazóknak egy vezetett túrát is felajánlanak, amelynek során megismerkedhetnek Ms Carey helyi kedvenc nevezetességeivel, például a Runyon Canyonnal és a Will Rogers stranddal, valamint a Getty, a Hammer és a Skirball kulturális látványosságokkal.

A családom és én élveztük mindazt a luxust, amit ez a gyönyörű otthon nyújtott, és most valaki másnak is lehetősége nyílik arra, hogy igazi sztár módjára tapasztalja meg Los Angeles-t, ugyanabban az otthonban lakva!

− mondta Carey a kezdeményezésről.

Mivel a deluxe ház csak egyszeri tartózkodásra vehető igénybe, aki gyorsabb, azé lesz a szerencse.

A foglalás június 21-én, szerdán 17:00 órakor nyílik meg a Booking.com oldalon, a június 24-26. közötti két éjszakás tartózkodásra mindössze 6,21 dollárért (2125 forintért).


A figyelmetekbe ajánljuk