Meryl Streep a 2018-as Mamma Mia! Sose hagyjuk abba angol premierjén
Fotó: Getty Images

Meryl Streep visszatérne a Mamma Mia! harmadik részébe

A háromszoros Oscar-díjas színésznő és a filmben játszó kollégái is lelkesednek egy lehetséges harmadik filmért. De miképp térhetne vissza Meryl Streep?


A 2008-as Mamma Mia! sikerét, egy 2018-as folytatás – a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba – követte. A The Guardian beszámolója szerint Meryl Streep, Amanda Seyfried, Stellan Skarsgård és a többi szereplő is szívesen benne lenne a sikerfilm folytatásában.

Amanda Seyfried – aki mindkét filmben Donna lányát, Sophie-t alakítja – a következőképp nyilatkozott erről:

Mutassanak nekem egy embert, aki nem akar egy harmadik Mamma Mia-filmet! Senki sem mondott nemet, ugyanakkor még senki se mondott egyértelmű igent. Én ingyen is megcsinálnám. Érzem, hogy a harmadik film valami olyan hülyeségen fog múlni, mint hogy az Universal ki akarja-e fizetni a pénzt rá vagy sem.

Ezt is nézd meg! Hiányzik Görögország? 4+1 film, ami garantáltan elhozza neked a görög nyár hangulatát

Skarsgård, aki az első filmben Colin Firth és Pierce Brosnan mellett Sophie három lehetséges apjának egyikét játszotta, viccesen megjegyezte a téma kapcsán:

Mire elkészül a Mamma Mia 3 forgatókönyve, én már urnában leszek, de szívesen részt veszek benne hamukupacként.

Ez is érdekelhet: Az öt legjobb zenés film, melyek egy rosszabb napot is képesek feldobni

Én mindenre hajlandó vagyok. Ha van egy remek ötlet, ami felkelti az érdeklődésem, akkor sima ügy. Mondtam a producernek, Judy Craymernek, hogy ha ki tud találni valamilyen módot arra, hogy Donna reinkarnálódjon, akkor benne vagyok. Vagy lehetne akár olyan is, mint a szappanoperákban, hogy Donna visszatér, és kiderül, hogy valójában az ikertestvére halt meg

– jegyezte meg viccesen az akcentusok királynőjének is nevezett Streep.

Streep elárulta, hogy azért vállalta az első filmet, mert a 2001-es World Trade Center elleni támadások után látta a musicalt a Broadwayen és lenyűgözte:

Ez egy rendkívül traumatikus esemény volt mindenki számára a városban, és a Mamma Mia! akkoriban fontos darab lett számomra és a családom számára is. Az emberek a székeiken álltak és táncoltak a folyosókon. Fantasztikus volt látni ezt, és bármi, ami ennyi örömet tud okozni, mindig megérdemli, hogy helyet kapjon a világban.

A harmadik résszel kapcsolatos fejleményeket pedig izgatottan várjuk.

A figyelmetekbe ajánljuk