Madonna
Getty Images

Egy ideig biztosan nem készül el a Madonna-életrajzi film – ez áll a döntés mögött

Madonna régóta beharangozott életrajzi filmje nagyon úgy tűnik, hogy még egy jó ideig biztosan nem készül el.


A mozi, amelyet személyesen az énekesnő rendezett volna, már nincs fejlesztés alatt a Universal Picturesnél – közölte több forrás is a Variety-vel.

A hír nem túlságosan meglepő, ugyanis Madonna a múlt héten bejelentette vadiúj világkörüli turnéját. Az énekesnőt jól ismerő bennfentesek elmondták, hogy Madonna kizárólag a koncertekre koncentrál, de továbbra is elkötelezett amellett, hogy egyszer filmet készítsen az életéről.

Ez is érdekelhet: 5 világhírű zenész, aki sikeres színészi pályát futott be

A Madonna azonban film eltolásával sem biztos, hogy csak a turnéra fog koncentrálni, ugyanis tavaly év végén robbant a bomba, miszerint egy csoportos perben azt állítják, hogy a Yuga Labs – a drága, befolyásos Bored Ape Yacht Club NFT-kollekció mögött álló cég – összejátszott számos celebritással, hogy a digitális BAYC-eszközök értékét felfújja, és ezzel számos állami és szövetségi törvényt megszegett. Az ügyben pedig a popkirálynő is érintett.

Bár a mozit hivatalosan 2020-ban jelentették be, a film fejlesztése 2022 végéig elhúzódott. Madonna két forgatókönyvtervezeten dolgozott, amelyek egy átfogó képet adtak volna az Evita sztárjának életéről.

Tavaly júniusban a Variety hozta nyilvánosságra a hírt, hogy az Emmy- és Golden Globe-díjas Julia Garner (Ozark, Az örökösnő álarca mögött) nyerte el a popikon szerepét, aki a hírek szerint gőzerővel el is kezdett készülni a szerepre.

Sara Zambreno és a Madonna régi menedzsere, Guy Oseary lettek volna a főbb produceri feladatokat ellátó executive producerek. Madonna és Pascal az 1992-es Micsoda csapat című baseball-klasszikuson dolgoztak együtt legutoljára.

Madonna, Garner és a Universal Pictures képviselői nem kívánták kommentálni az ügyet.

Forrás: Variety


A figyelmetekbe ajánljuk