madonna gitárral a kezében

Ez a színésznő fogja játszani Madonnát a közelgő életrajzi filmben

Érkezik a popkirálynőről szóló életrajzi film.


Az Inventing Anna színésznőjének, Julia Garnernek felajánlották Madonna szerepét a popikonról készülő életrajzi filmben.

Garner több tucat jelölt közül tűnik a legmegfelelőbbnek. Bennfentesek szerint azonban hónapok óta tudni lehet, hogy ő lesz az első számú esélyes a filmre, amelyet maga Madonna fog rendezni. Garner csapata még fontolgatja, de várhatóan elfogadja az ajánlatot – mondta egy másik forrás.

Julia garner piros kab\u00e1tban

Julia Garner

Getty Images

A filmet a Universal Pictures készíti, és a sokszor polgárpukkasztó pop királynő karrierjének korai időszakát követi majd nyomon. A forgatókönyvet az Universal Filmed Entertainment Group elnöke, Donna Langley nyerte el egy több stúdiót érintő licitháborúban. A mozi producere pedig várhatóan Amy Pascal lesz.

Remélen, hogy sikerült átadni azt a hihetetlen utazást, amelyen az élet művészként, zenészként, táncosként végigkísért. A film középpontjában mindig a zene áll majd. A zene tartott életben, és a művészet tartott életben. Annyi el nem mondott és inspiráló történet van, és ki más tudná ezt jobban elmondani, mint én.

– mondta a bejelentéskor Madonna.

(Variety)

A figyelmetekbe ajánljuk