madonna

Madonna filmet csinál saját karrierjéről, a főszerep pedig az utóbbi idők egyik legjobban áhított szerepe, amiért sok színésznő versenyben van. Például az Eufória című sorozat két főszereplője is.


Madonna legújabb vállalkozása egy saját zenei karrierjéről szóló életrajzi film rendezése. Mielőtt azonban a pop királynője vászonra vinné történetét, meg kell találnia a sztárját. A színésznők között, akik már jelentkeztek a szerepre? Az Eufória sztárjai, Sydney Sweeney és Barbie Ferreira, valamint az Ozarkból ismert Julia Garner. Szórakoztatóipari források szerint Madonna életrajzi filmje az utóbbi idők egyik legjobban áhított szerepe a fiatal színésznők számára.

Maga a sztár állítólag Florence Pugh-t vette célba, de tekintve, hogy azóta hány más színésznő is átesett a meghallgatáson, valószínű, hogy a Kisasszonyok Oscar-jelölt sztárja más kötelezettségei miatt nem tudta elvállalni. Ez valószínű annak fényében, hogy várhatóan több Marvel-projektben is fel-felbukkan a jövőben többek között, ami még valószínűleg titok egyelőre.

Madonna a cím nélküli projekt forgatókönyvét Diablo Codyval közösen írja, aki olyan formabontó vígjátékok szerzőjeként ismert leginkább, mint a Juno és az Ördög bújt beléd. Korábban a popsztár találkozott a Csiszolatlan gyémánt sztárjával, Julia Fox-szal a film kapcsán, vélhetően barátnője, Debi Mazar megformálásához.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk