Louis Vuitton férfi ékszer

Piacra dobta első férfiékszer-kollekcióját a Louis Vuitton

A Louis Vuitton történetében először adott ki férfi ékszerkollekciót Les Gastons Vuitton néven. Az ékszergyűjteményt pedig a márka alapítójának unokája, Gaston ihlette.


A kollekció innovatív technikákat és anyagokat tartalmaz, amelyek Gaston modernitását és szabadságát képviselik, a gyűrűk, karkötők, nyakláncok és fülbevalók teljes kínálatával. A18 karátos fehérarany, 18 karátos sárgaarany és gyémántok mellett pedig ez az első alkalom, hogy a Louis Vuitton bemutatja a finom ékszerek világában a titániumot – írja a Haute Living.

Ez is érdekelhet: Zenerajongók imádni fogják a Louis Vuitton legújabb kütyüjét

Az előremutató megközelítéséről ismert Francesca Amfitheatrof, az órák és ékszerek művészeti igazgatója úgy találta, hogy a Gaston-Louis Vuitton sok közös vonást mutat a mai férfiakkal és nőkkel, akik érzékenyek és nyitottak az őket körülvevő világra. A vagány kiegészítők darabjain természetesen a márka ikonikus monogramja is megjelenik.

A kollekció egyik különlegessége kék titán, amelyet a farmerek mélykék árnyalata ihlette. Nem csoda, hogy az ebből készült darabokat a farmerek ékszerének is nevezik és könnyedséggel, eleganciával és sokoldalúsággal jellemzik.

Ez a kollekció egy kicsit olyan, mint a farmerod

– nyilatkozta Amfitheatrof, aki úgy gondolja, hogy mindenkinek van egy farmerje, amit minél többször hord az ember, annál jobban szereti.


A márka szerint a kék a fehér arany és a sárga arany mellett frissé és moderné varázsolja mindazt, amit eddig a luxusról gondoltunk.


A figyelmetekbe ajánljuk