Louis Vuitton hangszóró

Zenerajongók imádni fogják a Louis Vuitton legújabb kütyüjét

A francia luxusdivatház sok, nem ruházati jellegű újdonsággal rukkol elő az elmúlt időszakban, most pedig egy új hangszóróval lepik meg az LV-fanokat.


Az LV Nanogram Speaker névre keresztelt stílusos kiadás a márka korábbi, Horizon modelljének hordozható utódja. A legújabb hangszóró minden olyan stílusjegyet tartalmaz, amit a divatháztól elvárhatunk, beleértve a dombornyomott monogramos virágokat írja a RobbReport.

Ez is érdekelhet:A Louis Vuitton is csatlakozik az űrturizmushoz?

Az LV Horizon Speakerből kiindulva az új elektroakusztikus hangátalakító, a Nanogram sokkal kompaktabb méretben érkezik, ami által könnyen hordozható és remek választás lehet utazásokhoz. A 13,5 cm átmérőjű, alumíniumból készült hangszóró mindössze 520 gramm súlyú, valamint bőrhurokkal van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a hangszórót táskapántokhoz és fogantyúkhoz rögzítsük.

A hangszóró tulajdonosa így egy olyan termékhez jut, amire rögtön rászegeződik a tekintet – független attól, hogy otthon, a nappaliban, vagy a kézben hordva használja.

A hangszóróból három változat lesz kapható: ezüst, réz és egy limitált Damoflage kiadás, amely Pharrell Williams SS24 kollekcióját idézi meg.

Míg a hangszóró teljesen feldíszítettnek és fenségesnek tűnik beltéri használatra, a szabadban vagy hosszabb utazáskor is használhatjuk, mivel 17 órás akkumulátor-üzemidővel büszkélkedhet. A hangszóróhoz egy USB-C töltő is jár, amely kevesebb mint két óra alatt feltölti teljesen.


A figyelmetekbe ajánljuk