The Last of Us.
HBO

Állunk leesik a The Last of Us zombijait szinkronizáló színészektől – videó!

Az HBO sorozata, a The Last of Us világszerte óriási sikert aratott, egy nemrégiben megjelent videóban pedig betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé.


A sorozat készítői egy Twitter-videóban a sztori félelmetes lényei, a clickerek „kattogós” hangjának megalkotását mutatják be.

A történet szerint a clickerek azok a fertőzött emberek, akik az átváltozásuk harmadik szakaszában járnak. Azok, akik clickerré váltak már évek óta szenvednek, mivel a gyilkos gomba eltorzította a testüket, és teljesen vakok lettek.

Ez is érdekelhet: The Last of Us-valóság: egyre több gomba alkalmazkodik ijesztően a globális felmelegedéshez

A készítők a videó alatti megjegyzésben azt írják, hogy ez „a világ legjobb munkája". Joelnek (Pedro Pascal) és Ellie-nek (Bella Ramsey) sok mindennel kellett megküzdenie kalandjaik során, de kevés ellenfelük hangjától rázta ki ilyen szinten a nézőket a hideg.

Néhány hete a Polygon készített interjút Misty Lee-vel, az egyik clickert megformáló szinkronszínésszel, aki az eredeti videojátékon és az HBO-sorozaton is dolgozott, és segített a hátborzongató karakterek hangjának megalkotásában.

Az egyik dolog, amit a korai szakaszban mondtak nekem, az volt, hogy képzeljem el, hogy egy hátizsákban vagyok, ami a saját testemre van ráakasztva. Látod, mi történik, de nem tudod irányítani. A saját kezed tépi szét azokat az embereket, akiket szeretsz. Hogyan hangzik ez számodra? Innen indultunk el

– magyarázta Lee.

Forrás: Gizmodo

el\u0151fizet\u00e9s

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!


A figyelmetekbe ajánljuk