koncert egy fesztiválon

Hazánkban számos kisebb-nagyobb fesztivált rendeznek majd a következő hónapok alatt, alábbi cikkünkben öt olyat ajánlunk, amelyek úgy nyújtanak minőségi szórakozást, hogy mindeközben egyáltalán nem számítanak túlzsúfoltnak.


VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó, Nagymaros (2024. június 20-23.)

Több mint 60 zenei programmal és mindennap egy-egy színházi előadással vár minket a Dunakanyarban rendezett VéNégy Fesztivál. Mainstream társaihoz képest nyugodtabb környezetet ígér a kevésbé ismert esemény, abban viszont biztosak lehetünk, hogy a fellépők estére felverik a hullámokat a Dunaparton. A Június 20-23. között fesztiválon élvezhetjük például az Analog Balaton, Beton.Hofi, Dzsúdló vagy akár a Tankcsapda koncertjét is.

Bővebb információ ezen a linken.

Ez is érdekelhet: Közel 3000 méter magasan rendezik meg Európa legkülönlegesebb fesztiválját

Alkotótábor, Bér  – Világospuszta (2024. június 26-30.)

Idén nyáron már 21. alkalommal rendezik meg hazánk egyik legapróbb technofesztiválja. A kietlen Világospusztán tartott buli 5 napjára valószínűleg idén is mindössze pár ezren látogatnak majd el a műfaj szerelmesei közül.

Akik pedig egyszer részt vesz a rendkívül családias atmoszférájú Alkotótáboron, biztos, hogy mindenképp visszavágyik majd. Az idei fellépők közt szerepel jó néhány underground technosztár: a spanyol veterán Oscar Mulero, az itáliai deep techno producer Luigi Tozzi vagy az amerikai Rrose.

Bővebb információért kattints ide.

VeszprémFeszt, Veszprém (2024. július 16-20.)

Ha városi környezetben kapcsolódnánk ki – neves külföldi zenészek dallamait hallgatva – a Veszprémfeszt lesz számunkra a tökéletes választás. Az öt nap során nyolc koncertre válthatunk jegyet: többek között Paloma Faith, Milky Chance vagy Toto is látható lesz a História Kert – rossz idő esetén a Veszprém Aréna – színpadján.

További információk itt.

Ördögkatlan, Kisharcsány (2024. július 30 - augusztus 3.)

Az Ördögkatlan már 16 alkalommal nyűgözte le összművészeti programjaival nagyérdemű közönségét. A kisharcsányi fesztiválon megtalálunk a könnyűzenei koncertektől kezdve népzenei és szépirodalmi előadásokon át színházi performanszokig sok mindent – igazából bármit, amihez épp kedvünk szottyan. A programlista még nem teljes, de többek között a Bëlga, a Carson Coma vagy a Kiscsillag már biztosan ott lesznek.

Bővebb információért kattints ide.

Ezt is olvasd el! Az egészségjavító zenei műfaj, amit meglepően kevesen ismernek

Paloznaki Jazzpiknik, Paloznak (2024. augusztus 1-3.)

A közel 500 lakosú Paloznakot idén augusztus elején újra ellepik a dzsezz és a bor megszállottjai 3 teljes napra. A 2012 óta évente megtartott fesztivál 4 színpadján nagyjából 40 koncertnek lehetnek szem- és fültanúi a résztvevők, akik mindemellett a Balaton közelségében kulináris élményekkel is gazdagozhatnak. A hazai és nemzetközi fellépőket egyaránt tartalmazó line upban megtaláljuk például Anastaciát, Morcheebát vagy Tony Hadley-t is.

Bővebb információ itt.

A figyelmetekbe ajánljuk