Károly és Harry
Fotó: Matt Dunham - WPA Pool/Getty Images

Károly hallani sem akar Harry békülési tervéről

Viszály a királyi családban: Károly már fel sem veszi a telefont Harrynek

Bár eddig sem volt túl rózsás a viszony Harry herceg és a királyi család többi tagja között, úgy tűnik, hogy mostanra végleg megromlott a kapcsolat köztük. A hírek szerint egészen odáig fajult a dolog, hogy bár a herceg szeretné elásni a csatabárdot Károllyal, az uralkodó már fel sem veszi a telefont a fiának.



A Vanity Fair ír arról a meglepő fordulatról, hogy a 2020-ban az Egyesült Államokba költözött Harry herceg nemrégiben szerette volna újra felvenni a kapcsolatot a családja tagjaival. A hírek szerint Vilmos öccse elsősorban édesapjával, Károly királlyal szeretné rendezni a viszonyát, főleg azért, mert az uralkodótól remél segítséget egy kényes ügyben.

K\u00e1roly kir\u00e1ly.

Károly egyszerűen nem hajlandó szóba állni a fiával

Jane Barlow-WPA Pool/Getty Images

Bár idén februárban Harry azonnal Angliába rohant, amikor Károlynál rákot diagnosztizáltak és mindenben támogatta az édesapját, úgy tűnik, hogy Károlynak még ez sem volt elég a béküléshez.

Harry keresi őt, de a hívásaira sem válaszol. Károly jelenleg elérhetetlen a herceg számára, aki többek között a különböző, rá vonatkozó biztonsági intézkedések megerősítését is reméli az apjától

– idéz a portál egy, a brit uralkodóházhoz közel álló informátort.

Ezt is olvasd el! Harry és Meghan ezért változtatta meg a gyerekeik nevét

A portál emlékeztet, hogy Harry biztonságával kapcsolatban egészen 2020 óta rengeteg kérdés megválaszolatlan. A családon belüli rendezetlen helyzet miatt ugyanis a hercegnek jelenleg nem jár a királyi testőrség védelme, ő pedig nem hajlandó fizetni egyetlen biztonsági szolgálatnak sem.

Archie, Meghan \u00e9s Harry

Harry félti a családját, de Károly döntése alapján nem jár neki a királyi testőrség

Toby Melville - Pool/Getty Images

Mindeközben Harry pedig folyamatosan panaszkodik arról, hogy mennyire félti a saját és családja életét.

Ajánljuk figyelmedbe! A hátuk mögött így hívják Harryt és Meghant a királyi családban

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a fiatalabb herceg hamarosan minden bizonnyal találkozni kényszerül majd a testévérével és annak családjával, hiszen 2027-ben Angliában rendezik meg az Invictus Games nevű sporteseményt, aminek Harry a házigazdája. Csakhogy a palotában járatos személyek szerint sem Vilmos, sem pedig Katalin nem szeretnének találkozni vele; ha meg is történik a találkozó, az pusztán kötelességből lesz és nem azért, mert a walesi hercegi pár szeretné elásni a csatabárdot.

A figyelmetekbe ajánljuk