Harry, Mike, Katalin és Vilmos
Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo

Vilmos és Katalin nagyon haragudhatnak a királyi család egyik tagjára

Amikor a brit Celeb vagyok, ments ki innen! új felállását először nyilvánosságra hozták, sokan meglepődtek Mike Tindall nevét látva a versenyzők listáján.


Az egykori rögbijátékos, aki a hírek szerint körülbelül 150 ezer fontot (közel 70 millió forintot) kap a sorozatért, az első királyi személy, aki részt vesz a műsorban, amelyben a hírességek három hétig az ausztrál dzsungelben élnek. Itt biztosan szembenéznek a csúszómászóktól való félelmükkel − és búcsút inthetnek a Nobus vacsoráknak.

Ez is érdekelhet: Vilmos és Katalin soha nem voltak még ennyire népszerűek

Mike, aki a néhai királynő unokájának, Zarának a férje, eddig népszerű tábortársnak bizonyult, és azzal szórakoztatta versenyzőtársait, hogy rappelt a Vanilla Ice Ice Ice Ice Baby és Will SmithBoom! Shake Shake Shake the Room című dalára (ezzel kiérdemelve a Vanilla Mike címet).

Angela Levin királyi író − aki Harry hercegről és Kamilláról is írt már életrajzot − azonban a Metron keresztül azt nyilatkozta, hogy a walesi herceg és hercegné „feldúlt" lesz Mike viselkedése miatt a népszerű ITV-s műsorban.

Ha tovább olvasnál: Az egykori komornyik szerint emiatt más Vilmos és Károly házassága

Mike \u00e9s Zara Tindall

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Szerintem ez nemcsak a feleségét, hanem az anyósát, Anna hercegnőt és a királyi család más tagjait is lealacsonyítja. Ez nem csak egy vicc.

Levin azt is mondta, hogy Vilmos és Katalin „nagyon szomorúak és nagyon feldúltak" lennének, mivel „lejáratja a királyi családot" azzal, hogy olyan privát részletekről beszél, mint például, hogy ő és Zara hogyan „zúztak be" az első randevújukon 2003-ban.

A showban való szereplését azonban Mike megbeszélte a királyi családdal, mielőtt Ausztráliába repült.

Levin azt állítja, hogy a Celeb vagyokban való részvétele további televíziós ajánlatokhoz vezethet, de Mike már korábban is többször szerepelt a tévében − a The Jump és a Bear Grylls: Mission Survive című műsorokban 2015-ben.

Forrás: Marie Claire


A figyelmetekbe ajánljuk