György, Lajos, Sarolta és Katalin
Fotó: Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images

A nehéz évet gondtalan nyárral próbálja kipihenni a királyi család

Ilyen nyarat tervez gyermekeinek Vilmos és Katalin

Borzasztó nehéz éven van túl a brit királyi család, különös tekintettel Katalinra és Vilmosra. A hercegné idén jelentette be, hogy rákkal küzd és folyamatos orvosi kezelés alatt áll. A hercegi pár többek közt épp emiatt a lehető legfelhőtlenebb nyarat szeretné megadni a gyermekeiknek, Györgynek, Saroltának és Lajosnak.



A brit királyi család legnépszerűbb tagjai, Katalin és Vilmos sok szempontból kilógnak royal family tagjai közül. Ezek közül az egyik leginkább szembetűnő az, ahogy a gyermekeikkel bánnak. Az uralkodó családot jól ismerő Emily Nash most pedig azt is elárulta, hogy a walesi hercegnek és hercegnének miben különböznek a nevelési elvei a család többi tagjától – írja a Marie Claire.

Ez is érdekelhet! Így alakult ált Katalin és Sarolta kapcsolata, mióta kiderült, hogy a hercegné rákkal küzd

Katalin és Vilmos az első perctől kezdve igyekeznek közvetlenül jelen lenni a gyerekek életében. A királyi család idősebb tagjaira ez nem mindig volt jellemző, ők a kötelező feladataikat helyezték előtérbe. Katalinék ezzel szemben maguk viszik iskolába Györgyöt, Saroltát és Lajost, részt vesznek a gyerekek sporteseményein, koncertekre járnak együtt és próbálnak az esti mesénél is mindketten ott lenni. Amikor pedig Katalinnak kórházban kell lennie, Vilmos minden terhet magára vesz a ház körül.

Egy másik szakértő szerint a család a nyár nagy részét a skóciai Balmoralban tölti majd.

Ajánljuk figyelmedbe! Királyi protokoll: 2025-től György herceg nem utazhat együtt a családjával

Vilmos, Katalin \u00e9s gyermekeik, Gy\u00f6rgy, Sarolta \u00e9s Lajos

Katalin a lehető legnyugodtabb nyarat szeretné megadni a gyermekeinek

Fotó: Getty Images
Borzasztó nehéz éven vannak túl, több betegséggel, nehézséggel kellett szembenézniük, így nem csoda, hogy nem is vágynak másra, csak arra, hogy együtt legyenek

– mondja Jennie Bond.

Károlyt is azt tenné a legboldogabbá, ha a közvetlen szeretteivel tölthetne egy kis időt a balmorali kastélyban, ahol a gyerekek játszhatnak, miközben ők is kipihenik magukat. Ezzel pedig tökéletesen egybevág Katalin terve is, aki semmi mást nem szeretne, csak annyit, hogy a lehető legboldogabb és legnyugodtabb nyarat adja meg a három gyereknek.

A figyelmetekbe ajánljuk