Vilmosék tudják, hogy komoly nehézséggel kell majd megküzdenie György hercegnek

Vilmosék tudják, hogy komoly nehézséggel kell majd megküzdenie György hercegnek

A trónutódlási sor nagy beszédtéma II. Erzsébet királynő 2022 szeptemberében bekövetkezett halála óta. III. Károly királyt tavaly májusban hivatalosan is uralkodóvá koronázták, és sokan találgatták, hogy mit hoz a jövő nemcsak Vilmos herceg, hanem gyermekei számára is.


Egy történész szerint György soha nem lesz király, azonban Vilmos és Katalin már beszélt fiukkal arról, hogy miben különbözik majd az élete a testvéreitől. A házaspár természetesen már elmagyarázta neki, hogy egy nap király lesz, hogy minél előbb felkészítsék őt a jövőbeli szerepére. Bár szakértők szerint elkerülhetetlen, hogy György megkülönböztetésben részesüljön, a walesi herceg pár állítólag tudatosan ügyel arra, hogy a két kisebbik gyermekük ne érezze magát kevesebbnek – írja a Marie Claire.

Ez is érdekelhet: Már nem Vilmos a legnépszerűbb tagja a brit királyi családnak

Harry herceg memoárjában beszélt saját tapasztalatairól, és kifejezte aggodalmát, miszerint fél, hogy Sarolta és Lajos is úgy végzi majd, mint ő. Egy királyi szakértő szerint azonban Vilmosék mindent megtesznek azért, hogy elkerüljék azokat a problémákat, amelyekkel a jövőben szembesülhetnek.

Vilmosnak és Katalinnak tisztában kell lennie azzal, hogy milyen problémákat okozhat királyi tartaléknak lenni. Már megmutatták, hogy más és modern módon állnak hozzá a királyi gyermekek neveléséhez, és biztos vagyok benne, hogy mindent megtesznek majd azért, hogy Charlotte és Louis ugyanolyan különlegesnek, szeretettnek és értékesnek érezze magát, mint György

– mondta Jennie Bond királyi szakértő.

Bond szerint Vilmos és Katalin bizonyára azt szeretné, ha gyermekeik fontosnak éreznék magukat a királyi családban, függetlenül az öröklési sorrendben elfoglalt helyüktől.

A figyelmetekbe ajánljuk