Kim Cattrall

Kim Cattrall modellnek állt?

A brit-portugál online luxusdivat-kiskereskedelmi platform, a Farfetch egy rakat hírességet kért fel legújabb tavaszi kampányához, melynek az egyik legismertebb arca Kim Cattrall.


Kim Cattrall, Josh Hartnett színész, valamint María Isabel és Steve Lacy zenészek szerepelnek az online vállalat új, #YourChoiceYourFarfetch 2022-es tavaszi kampányában, amely a személyes stílust és a Farfetch által kínált minták választékát igyekszik ünnepelni.

A '90-es években a popkultúrából kiemelkedő divatikonok esztétikája és stílushoz való hozzáállása ma is releváns és már-már modernnek tűnik, mivel meglehetősen merész, de ugyanakkor nagyon is hordható, hétköznapi ruhadarabok voltak.

– mondta a kampányról Yannis Henrion, a Farfetch kreatív igazgatója.

A továbbiakban pedig kifejtette, hogy Cattrallt azért választották, mert ő napjaink egyik legtöbbet hivatkozott divatikonja, köszönhetően a Szex és New York Samantha Jonesaként játszott szerepének.

De Henrion természetesen a többi sztárvendégről sem feledkezett meg:

Kim valóban egy ikon, nemcsak a stílusa miatt, hanem azért is, mert ő egy igazi ember. Josh egy igazi jó pasi és nosztalgiát hoz, mint Hollywood 2000-es évek uralkodó szívtiprója. Steve hozza rendkívül különleges személyes stílusát, amely megkérdőjelezi a nemi konstruktumokat. María pedig egy erőteljes nő, s egyben egy olyan művész, akire érdemes figyelni.

A kampány minden egyes sztárja a saját stílusában jelenik meg a fotókon. Cattrall olyan darabokat visel, mint egy vajsárga ballonkabát és egy rózsaszín és kék mintás blézer, ami sikkes személyiséget testesít meg.

(wwd)

A figyelmetekbe ajánljuk