Katalin hercegné és Vilmos herceg.
Getty Images

Katalin hercegné Vilmos kellemetlen szokásáról beszélt

Cambridge-ék kétségkívül a világ egyik legtöbbet emlegetett családja. Mivel az elmúlt évben megnőtt a szerepük, aligha meglepő, hogy Vilmos herceg és Katalin még több hírrel szolgálnak a nyilvánosság számára.


Legyen szó a hercegi pár közelgő Windsorba költözéséről, vagy arról, hogy Györgyöt, Saroltát és Lajost fokozatosan bevonják a hivatalos elfoglaltságokba, mindenki a Cambridge családról beszél.

Katalin hercegné szokott a legtöbbet szerepelni a különböző újságok címlapjain, kezdve a szülői létről és a Balmoralban kapott királyi kiváltságokról szóló őszinte szavaitól kezdve a „tökéletes aurájáig". Ezen a héten azonban férje, Vilmos herceg az, akiről a világ beszél.

Cambridge hercege az otthoni „kellemetlen" szokásai miatt került a hírekbe, mivel Katalin kifejtette, hogy a férje nem túlságosan rendszerető.

A leleplezésre még 2018-ban került sor egy ciprusi RAF-bázison tett látogatás során, ahol egy új rekreációs létesítményt nyitottak meg.

Vilmos herceg tréfásan figyelmeztette a szolgálati személyzetet, hogy „tartsák távol a pizzát a kanapéktól", aminek hatására Katalin lebuktatta a férjét, aki állítólag nagyon rendetlenül él.

Rémálom vagy ebből a szempontból

– válaszolta a Mirror szerint.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk