Katalin hercegné
Fotó: Getty Images

Öccse szerint ilyen volt gyerekként Katalin hercegné

A kemoterápiát nemrég befejező Katalin hercegné már több mint egy évtizede tagja a brit királyi családnak. Ezalatt mindvégig erős nőnek mutatkozott – akár anyaként, akár Vilmos herceg feleségeként jelent meg a nyilvánosság előtt. Öccse nemrég megjelent könyvében azonban az is kiderült, mennyire volt ez a határozott személyiség jellemző a walesi hercegnére kisgyerekként.


Katalin egy vezető alkat, aki csodálatos képességgel rendelkezik ahhoz, hogy még a legnagyobb kihívást jelentő helyzetekben is higgadt maradjon

– nyilatkozta korábban egy, a walesi hercegi párhoz közel álló forrás. A hercegnéhez közelállók szerint ez a kijelentés megállja a helyét, sőt több bennfentes a 42 éves háromgyermekes anyának tulajdonítja azt is, hogy a királyi család egyensúlyban tudott maradni az elmúlt évek során.

A hercegné családja szerint Katalinon már gyerekként is látszott, hogy kiváló vezetői képességekkel rendelkezik.

Ezt is olvasd el! Katalin hercegné lehet a kulcs Vilmos és Harry kapcsolatának javítására

A hercegné öccse, a 37 esztendős James Middleton nemrég megjelent, Meet Ella: The Dog Who Saved My Life című önéletrajzi könyvében saját iskolai élményeiről is írt, amelyben szót ejtett két nővéréről is:

Természetesen Katalin és Pippa példás tanulók lévén, iskolai éveiket egyetlen hiba nélkül vészelték át. Ellentétben velem, aki félévenként egy maréknyit halmozott fel belőlük. Amíg ők segítőkészek voltak a tanárokkal és minden diákkal szemben, én minden jótettüknek az ellentétjét csináltam.
Én sosem voltam az első csapatokban, a nővéreim igen. Ők mindig és mindenhol nagyon jól teljesítettek

– dicsérte testvéreit a büszke öccs, aki ma már vállalkozóként keresi kenyerét.

Ez is érdekelhet! Katalin vadonatúj gyűrűje az újrakezdést szimbolizálhatja

James emellett kitért a pedáns viselkedésű testvérei kapcsán kapcsolatuk árnyoldalára is.

Azt hiszem, ha egy kicsit lejjebb raktam volna a lécet saját magammal és az elvárásokkal kapcsolatban, akkor talán elégedettebb is lettem volna fiatalkoromban, és nem éltem volna meg annyi dolgot kudarcként

– írja le őszintén könyvében Katalin fiatalabbik testvére.

Forrás: Marie Claire

A figyelmetekbe ajánljuk