Katalin hercegné.
Getty Images

Hiába világhírű, ebben az intézményben szinte levegőnek nézték Katalint

Ugyan Katalin hercegné a világ egyik legismertebb embere, erről a mindennapi rutinjáról nem hajlandó leszokni.


Vilmos és Katalin híresek arról, hogy a körülöttük lévő felhajtás ellenére igyekeznek a lehető leghétköznapibb módon nevelni a gyerekeiket. Ebbe pedig beletartozik az is, hogy a hercegné maga viszi el Györgyéket az iskolába – írja a Marie Claire UK.

Katalin pedig ebből a szokásából pedig soha nem csinált titkot, a többi szülő rendszeresen találkozott vele az iskolaidő előtt vagy után – csak épp senki nem figyelt oda rá.

Ez is érdekelhet: Gyerekeivel kapcsolatos legnagyobb félelmeiről mesélt Katalin hercegné

De mégis mi lehet ennek az oka? Történetesen az, hogy György és Sarolta egykori iskolájába, a St Thomas' Battersea-be rengeteg híres ember gyereke jár, így tehát a celebritások jelenléte nem számít túl nagy durranásnak arrafelé.

Senki nem igazán figyelt Katalinra, amikor az iskolába közelében tartózkodott. A mi osztályunkba például egy Victoria's Secret-modell gyereke jár

– nyilatkozta az egyik szülő.

Külön érdekesség, hogy a St Thomas' Battersea-be Györggyel és Saroltával egyidőben egy másik királyi csemete is az iskola padjait koptatta, nevezetesen Maud Windsor, a néhai királynő unokatestvérének, Mihály kenti hercegnek az unokája.

A királyi gyerekek mellett azonban későbbi hírességek is megfordultak az intézményben, ilyen volt például Cara Delevingne és Florence Welch is.

A figyelmetekbe ajánljuk