Károly király.
Jane Barlow-WPA Pool/Getty Images

Károly állapota stabil, a kezelések jól haladnak

Újabb hírek láttak napvilágot Károly állapotával kapcsolatban

A brit monarchia feje februárban jelentette be, hogy a rák egy formáját diagnosztizálták nála, ám a királyi család azóta hallgat az uralkodó állapotáról. A csendet most Kamilla fia, Tom Parker-Bowles törte meg.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az idei év különösen nehéz a brit királyi család számára, hiszen az uralkodónál és Katalinnál is rákos megbetegedést fedeztek fel az orvosok. Bár Katalin állapotáról folyamatosan osztanak meg információkat az érintettek, III. Károly királyról szinte alig lehet tudni bármit.

K\u00e1roly \u00e9s Kamilla

Károly állapotáról Kamilla fia, Tom Parker-Bowles osztott meg információkat

Fotó: Shutterstock

A Marie Claire azonban most arról számol be, hogy az uralkodó mostohafia, Kamilla gyermeke, Tom Parker-Bowles egy nyilvános rendezvényen pár mondatot mondott a király állapotáról és az édesanyjáról egyaránt.

Ez is érdekelhet! Károly király egy kedves videóval köszönte meg a nyilvánosság támogatást

Az orvosok szerint jól haladnak a kezelések, minden a tervek szerint zajlik. Anyám pedig, nos, ő egy harcos, kemény asszony

– mondta Tom a saját könyvbemutatóján.

Azt egyébként a mai napig nem lehet tudni, hogy Károlynak pontosan mely szervét, esetleg szerveit támadta meg a betegség. A februári bejelentése során a király annyit közölt, hogy

egy rutin prosztataműtét során fedezték fel a rákos sejteket, de azt nem árulta el, hogy hol.

Még több hír a királyi családról! Öccse megnyugtató híreket közölt Katalin hercegné egészségügyi állapotáról

Az eddigi hírek szerint Károly jól viseli a kezeléseket, ráadásul a betegsége ellenére már áprilisban visszatért a hivatalos teendőihez és azóta is rendszeresen mosolyogva, vidáman jelenik meg a nagyközönség előtt.


A figyelmetekbe ajánljuk