károly király
Fotó: Shutterstock

ó

Különleges ajándékkal lepte meg legkisebb unokáját III. Károly király

Lilibet hercegnő június 4-én lett 3 éves, ezért nagypapája, Károly király egy titkos ajándékkal kedveskedett neki.


Annak ellenére, hogy az uralkodónak nem túl jó a viszonya most Lili szüleivel, Harry herceggel és Meghan Markle-lal, természetesen nem állt szándékában figyelmen kívül hagyni kisunokája születésnapját, ezért egy menő ajándékot küldött neki egy kedves üzenettel

– mondta Tom Quinn királyi szakértő.

Ez is érdekelhet: Egyre szorosabb a kapcsolatuk: Károly így támogatja Katalint

Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen ajándékot kapott a kislány, de Quinn elmondta, hogy van egy különleges ajándék, amit szeretne neki adni a jövőben, néhány feltétellel.

György hercegnek egy gyönyörű, kézzel készített fahintát adott, amire György nevét vésték rá, és tervei között szerepel, hogy valami hasonlót ad Lilibetnek, de nem idén. Majd csak akkor, amikor a családi viszály végre véget ér

– állította a szakértő.

A királyi család nyilvánosan nem kívánt boldog születésnapot a kis Lilinek, ebben azonban nincs semmi furcsa. Ez egyszerű protokoll, hiszen így működik, amikor egy nem dolgozó királyi családtag születésnapjáról van szó.

De távol az Egyesült Királyságtól, a napsütötte Dél-Kaliforniában Lilibetnek hercegnőhöz méltó születésnapi bulit szerveztek. Sussexék a hétvégén a parti előtt egy kis vacsorával ünnepelték kislányukat, amelyet a Montecito-i otthonukban tartottak barátaik társaságában.

A vendégek között volt Katy Perry és Orlando Bloom, valamint lányuk, Daisy, aki hasonló korú, mint Lilibet.

A figyelmetekbe ajánljuk