károly király esőben esernyővel áll

Egyre szorosabb a kapcsolatuk: Károly így támogatja Katalint

A walesi hercegné egészségi állapota körüli találgatások után a Kensington-palota pénteken közzétett egy videót, amelyben Katalin őszintén beszélt egészségéről, és megerősítette, hogy rákot diagnosztizáltak nála.


Az elmúlt hónapokban csak szomorú hírekről számolt be a brit királyi család, mivel III. Károly király jelenleg is kezelés alatt áll egy nem részletezett rákos megbetegedés miatt, amit a Buckingham-palota február elején jelentett be. Március 22-én pedig az egész világot megdöbbentette a hír, miszerint a 42 éves Katalin is hasonló betegséggel küzd.

Ez is érdekelhet: Károly király egy kedves videóval köszönte meg a nyilvánosság támogatást

Jól vagyok, és napról napra erősebb leszek. Azokra a dolgokra összpontosítok, amelyek segítenek a gyógyulásban: az elmémben, a testemben és a lelkemben

– nyilatkozta a walesi hercegné a videóban, Vilmos herceget pedig legnagyobb vigaszának nevezte, és megköszönte a nyilvánosságnak a szeretetet, a támogatást és a kedvességet.

Később kiderült, hogy III. Károly kétszer is meglátogatta a hercegnét a kórházban, a bejelentés előtti napon pedig együtt ebédeltek – írja a Marie Claire.

A walesi hercegné diagnózisát követően Károly állt a támogatás élére, a 75 éves király szóvivője kijelentette, hogy az uralkodó nagyon büszke Katalinra, amiért olyan bátran beszélt állapotáról.

A figyelmetekbe ajánljuk