karl lagerfeld egy divatbemutatón

Hamarosan érkezik a Karl Lagerfeld életéről szóló sorozat

A legendás tervező, Karl Lagerfeld élete lesz a legújabb Disney+-sorozat témája, amely már most azt ígéri, hogy izgalmasan mutatja majd be a divat császárának feltörését.


Vámpírgallérjaival és jellegzetes napszemüvegével Karl Lagerfeld képe úgy vésődött bele a popkultúrába, mint valami ősi rúna. Akárcsak Anna Wintour vagy Donatella Versace, ő is megalkotta a divat archetípusát, de a róla alkotott hamis képek gyakran háttérbe szorították saját életének valóságát, amiről most többet tudhatunk meg az új Disney+-sorozatnak köszönhetően, amelynek címe Kaiser Karl lesz.

Ez is érdekelhet:Tom Ford 60 éves – öt érdekesség a divatvilág szülinapos fenegyerekéről

A Jérôme Salle rendezésében készülő Disney+-produkciót jelenleg Franciaországban, Monacóban és Olaszországban forgatják, a főszerepet Daniel Brühl játssza.

A pontos történet egyelőre titkos, de az ígéretek szerint a film bemutatja a legendás partikat és dekadenciát, amely Lagerfeld életét jellemezte, valamint szerelmi és baráti viszonyait Marlene Dietrich (Sunnyi Melles), Paloma Picasso (Jeanne Damas), Loulou de la Falaise (Claire Laffut) és Andy Warhol (Paul Spera) mellett.

A projektben állítólag több mint 2200 statiszta, több mint 40 különböző díszlet és mintegy 3000 jelmez tűnik majd fel.

(Dazed)


NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!

A figyelmetekbe ajánljuk