Kanye West

Kanye West

Pénteken érkezik Kanye West legújabb albuma

Mindezt egy Beats reklámban erősítette meg, amiben az egyik szám is hallható róla.


Az utóbbi időkben Kanye West számtalan albumot bejelentett, amik aztán végül nem jelentek meg. Ilyen például a legendás YANDHI is, amit hiába vártak a rajongók a megjelenés napján. Egy DONDA című albumot is bejelentett még tavaly, de a megjelenési dátum napján akkor se jelent meg semmi.

Most viszont többen elkezdtek tweetelni arról, hogy a hétvégén ott voltak egy titkos lemezbemutató bulin, ahol a rapper lejátszotta nekik a teljes új albumát. Úgy tűnik az elmúlt évek futtában kiadott, vagy éppen bejelentett, de sose elkészült anyagai után West inkább elvonult csendben és befejezett egy lemezt, mielőtt elkezdte volna világgá kürtölni az érkezését.

A lemez ugyanis most pénteken jelenik meg és mindez először egy Beats reklámból derült ki, amiben hallható egy részlet a lemez egyik dalából. A reklámban Sha'Carri Richardson profi futó látható, a feliratok pedig elárulják a hivatalos megjelenési dátum mellett azt is, hogy az album címe végül DONDA lett, először a nagyközönség pedig csütörtökön hallhatja az Apple Music-on egy élő esemény keretei közt.


A figyelmetekbe ajánljuk