A Jóbarátok szereplői
Fotó: IMDb

Ezért nem lesz folytatása a Jóbarátoknak

A népszerű sitcom készítői elárulták, hogy bármennyire is kedves ötlet, nem terveznek rebootot készíteni a Jóbarátokból.


Sok rajongó számára a Jóbarátok harminc év elteltével is élvezetes sitcom, amelynek nincs szüksége rebootra – elvégre 10 évad és több mint 200 epizód közül választhatunk. Ám akadnak olyanok is, akik szerint megérdemelne egy új szériát.

Ez is érdekelhet: Kereken 20 éve ért véget a Jóbarátok – 4 érdekesség, amit még a legnagyobb rajongók sem ismernek

A sorozat harmincadik évfordulója alkalmából Marta Kauffman és David Crane társalkotók, valamint Kevin Bright executive producer egy interjúban beszéltek a sorozat újraélesztéséről.

Tizenévesek jönnek oda hozzád, elmondják, hogy mennyire szeretik a műsorodat, és azt kérdezik: mikor lesz még több rész?

– mondta Bright.

Ezt sokszor halljuk. Állandóan kapok e-maileket ezzel kapcsolatban. Mindenkinek van egy nagyszerű ötlete. Az elképzelések általában arról szólnak, hogy a karakterek gyerekei felnőnek, és ők kerülnek a fókuszba, mint „jóbarátok"

– fogalmazott Kauffman.

Amikor megkérdezték, mit gondolnak erről az ötletről, Crane tökéletesen világossá tette a csoport álláspontját:

Ó, nem. Nem, nem, nem, nem.

A folytatásos sorozat ötlete elég gyakran felvetődik a közösségi médiában, és biztosan lenne elég karakter ahhoz, hogy működjön. Ross fia, Ben ma éppen 30 körül lenne, míg a sorozatban bemutatott többi gyerek – Rachel és Ross gyereke, Emma, Phoebe testvérének a hármasikrei, valamint Monica és Chandler ikrei, Jack és Erica – a 20-as éveik különböző szakaszaiban járnának.

Igaz, hogy más klasszikus sorozatok is visszatértek már, de a Jóbarátok kreatív csapata egyértelműen kijelentette, hogy az eredeti sorozat úgy marad, ahogy van.

Azt hiszem, a Jóbarátoknál mindenki tiszteletben tartja, hogy ez a dolog egyszerűen tökéletes volt, egy szerencsés együttállás

– mondta Todd Stevens, a sorozat egyik producere a New York Timesnak 2019-ben.


A figyelmetekbe ajánljuk