James Bond.
Getty Images

Ő lesz az új Bond-főgonosz? Ez a világsztár jelentkezett be a szerepre

Paul Giamatti az elmúlt évek egyik legtöbbet foglalkoztatott színésze, a sztár pedig nem titkolja, mindenképp be akar kerülni egy Bond-filmbe.


Paul Giamatti kis túlzással megszámlálhatatlan mennyiségű produkcióban vett részt az elmúlt évtizedek során, amelyekben az amerikai elnöktől a kapzsi menedzserig mindenféle karaktert megformált már.

Egy nagy franchise azonban mindeddig elkerülte a színészt, ugyanis egyetlen Bond-filmben sem tudta még megmutatni magát – pedig nagyon szeretne szerepelni a 007-esről szóló filmsorozatban – írja a Slash Film.

Ez is érdekelhet: A legendás direktor elárulta, ő rendezi-e az új James Bond-filmet

Jó példa erre, hogy amikor csatlakozott a 30 Coins című HBO-szériához, viccesen így nyilatkozott a szerep kapcsán:

Úgy gondoltam, hogy >> Ó, ez olyan, mint egy Bond-film. Persze, megcsinálom, abszolút. << Igen, ez nem kérdés. Ő egy Bond-gonosz. Ez az én lehetőségem, hogy Bond-gonoszt játsszak. Soha nem fogok más Bond-gonoszt játszani, csak ezt.

Mivel Daniel Craig leköszönése okán a 007-es produkció szinte teljesen megújul a következő években, ismét terítékre került a szereposztással kapcsolatos kérdéskör, a GQ pedig meginterjúvolta Giamattit a „főgonoszsággal” kapcsolatban.

Valamilyen akcentust szeretnék. Mindenképpen akcentust szeretnék. Jó lenne, ha valamilyen állat is lenne velem. Nem feltétlenül egy macska, de valami. Bármilyen állat. Nem egy papagáj vagy ilyesmi. Valami igazi. Nem is tudom. De valamilyen akcentusnak mindenképpen kell lennie. Egy fickó, aki szőrmebundában van, meg ilyesmi? Az nagyszerű lenne

– mondta.

A vicces felajánlástól függetlenül nem valószínű, hogy az elkövetkezendő időszakban érdemi információhoz jutunk majd a Bond-filmek főszereplőivel kapcsolatban, ugyanis a kiválasztási procedúrát hétpecsétes titokként kezelik az alkotók.

A figyelmetekbe ajánljuk