4 illat, amely a hangulatodat is képes megváltoztatni

4 illat, amely a hangulatodat is képes megváltoztatni

Nem véletlen, hogy szinte lehetetlennek tűnik megtalálni azt az illatot, amely minden alkalomhoz tökéletesen illik – hiszen a különböző illatjegyek különböző hangulatokat idéznek elő. Íme négy népszerű, hangulatjavító hatású illatjegy, amelyekkel érdemes lehet kísérletezni.


Kardamom

A meleg, fűszeres és enyhén édes illatprofiljáról ismert kardamom állítólag enyhíti az ideges feszültséget és felébreszti viselőjének érzéki, szexi oldalát. Szóval ez az a randi illat, amit kerestél.

Levendula

A nyugtató illatáról ismert levendulát régóta használják a nyugalom érzésének elősegítésére, ami pozitív hatással lehet a hangulatodra. Gyengéd virágos jegyként a levendula számos férfi és női illatban megtalálható, mivel jól működik más aromás összetevőkkel együtt.

Vanília

A parfümkészítők által „fekete aranyként" ismert vanília egy népszerű, enyhén édes illat, amelyet egy meleg öleléshez lehetne hasonlítani. Egy olyan illatot keresel, amely megnyugtat? A vanília remek választás.

Olvasd el ezt is! Eau de toilette vagy Eau de parfum – de mi a különbség?

Fás

A fás jegyek, mint a szantálfa vagy a cédrusfa, mind a férfi, mind az uniszex illatok népszerű kiegészítői, segíthetnek az érzelmek megnyugtatásában és kiegyensúlyozásában. A Calvin Klein Eternity Aromatic Essence For Men fás és ginre emlékeztető aspektusai földelnek, és ezt egy könnyedebb, finomabb borókabogyós jegy kontrasztosítja. Ez az illat tökéletes illat a férfiak vagy nők számára is.

A figyelmetekbe ajánljuk