parfüm
Shutterstock

5 férfi parfüm tavaszra, amivel garantáltan nem lövünk majd mellé

Beköszöntött a tavasz, de sokan még mindig a téli, szezonon kívüli illataikhoz ragaszkodnak. Pedig ahogy a ruháknál, úgy a parfümöknél is érdemes évszakhoz megfelelően „öltözködni". Az új évszak új színeket és illatokat hozott a mindennapokba, amit nekünk is ajánlott követni. Mutatunk 5 tavaszi férfi illatot, ha még nem lenne meg az évszaknak megfelelő parfümünk!

Tegnap már bemutattuk azt a 6 tippet, amely segítségével tökéletes parfümöt választhatunk tavaszra. Most jöjjenek a konkrét illatok!

Ne hagyd ki! 6 tipp, amely segítségével tökéletes parfümöt választhatsz tavaszra

Bvlgari Man – Wood Neroli

A Wood Neroli az egyik legjobb tavaszi férfi parfüm: citrusos és fás illatprofilja ideális azoknak, akik klasszikus, férfias illatot keresnek.

A parfüm felépítése a narancsfa minden részét felhasználja: a fakérgen keresztül a zöld leveleken át egészen a gyümölcsig. Sok illatszakértő szerint ez a kombináció a modern férfi összetett (és gyakran ellentétes) tulajdonságainak metaforája.

A mély és friss illatok egyedülálló kombinációjának köszönhetően a Wood Neroli tökéletesen illik a tavaszhoz, és megtestesíti az évszak könnyed, tiszta illatait, és garantáltan vonzza majd a figyelmet.

Ez is érdekelhet: Itt vannak 2023 legnagyobb illattrendje

Moschino – Toy Boy

A második illat a listán egy nehezebb rózsaillat, kiegészítve egy kis pézsmával és fával.

A Moschino a tavaszi, friss virágos jegyeket a Tom Boy-ban alkotta meg, a márka szerint pedig „átértékeli azt az elképzelést, amit a férfiasságról gondolunk az illatok alapján".

A hagyományosan férfias pézsmaillat mellett a hagyományosan nőies rózsaillat is megjelenik – a különbségek ellenére két eltérő illatjegy tökéletesen együttműködik, hogy egy komplex és izgalmas tavaszi illatot hozzanak létre.

Ráadásul a parfüm kifejezetten karakteres, ezért semmiképp ne vigyük túlzásba a felvitelét, hiszen a sok jóból is megárthat, ha sok.

Versace – Eros Flame

A Versace klasszikus Eros kölnijének egy egyedi variációjáról van szó, ami színvonalas alapokon áll. Az Eros Flame ugyanolyan vonzó, mint az eredeti illat, azonban teljesen más irányba mentek el vele, sokkal kontrasztosabb illatjegyekkel.

Az édes és fűszeres, meleg és friss jegyek különböző keverékei valóban összetett illatprofilt alkotnak. A Versace az ajánlásában egészen konkrétan megnevezte, kiknek ajánlják az illatot: a vállalat szerint „az erős, szenvedélyes, magabiztos férfiak illata, akik mélyen tisztában van az érzelmeikkel".

Dolce & Gabbana – Pour Homme Intenso

A Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso a vizes és fás jegyek egyedülálló kombinációja. Rendkívül krémes textúrával rendelkezik, amit az erős, dohányos karakter egészít ki.

Ha egy férfias, mégis meglepő friss tavaszi illatot keresünk, akkor ez lesz a mi parfümünk. A fás és pézsmás jegyek játékosan kiegészítik a virágos aromákat, hogy egy olyan hibrid illatot hozzanak létre, amelyet bármelyik férfi büszkén viselhet tavasszal.

Alfred Dunhill – Icon Racing

A lista végére a legférfiasabb illat került: az Icon Racing.

Az elképesztően intenzív fás és aromás illatra mindenki felkapja a fejét: bergamott, bors, pézsma és vetiver szilárd jegyeinek köszönhetően ez nem csoda.

Laurent Le Guernec parfümkészítő azonban a felsorolt, mélyebb jegyek mellé egy tavaszi frissességet is hozzáadott. A grapefruit, a narancs és a levendula kiegészíti a férfiasabb tónusokat a parfümben, hogy mélységet és összetettséget adjon neki.

Garantáltan egy ízig-vérig férfias parfüm, mégsem nyomasztó.

el\u0151fizet\u00e9s

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!


A figyelmetekbe ajánljuk