Meghan Markle.
Getty Images

II. Erzsébet nagylelkű ajánlatot tett Meghan Markle-nek

Egy királyi szakértő szerint a néhai II. Erzsébet egy nem akármilyen lehetőséget ajánlott fel Meghan Markle-nek az esküvője előtt.


Paul Burrell, Diána hercegné egykori komornyikja is megszólalt Harryék botrányaival kapcsolatban, a férfi pedig elmondta, hogy mélységesen csalódott a hercegben.

Burell szerint ugyanis a néhai királynő imádta mindkettejüket, sőt, kifejezetten kedves volt Markle-hez.

Ez is érdekelhet: A királynő keményen leteremtette Vilmost – ez volt az oka

A királynő nagyon kegyes és nagyon kedves volt Meghanhoz. Azt mondta neki, hogy >> Folytathatod a színészkedést, ha szeretnéd, folytasd a karriered' <<. Elképesztő, hogy Meghan és Harry mennyi jóindulatot dobott el. Azt hiszem, ezért is volt különösen nagy csapás a királynőnek, amikor Harry elhagyta a királyi családot, mert mindent megtett azért, hogy ne így történjen. Azt akarta, hogy maradjon, és rá akarta őket venni a maradásra

– mondta az egykori komornyik a Mirrornak.

Az köztudott, hogy amikor Harryék bejelentették, hogy otthagyják a királyi családot, Erzsébet nagyon el volt keseredve, ugyanis a belsős információk alapján tényleg nagyon csalódott volt, mivel egyben akarta tartani a családot.

Harryék azonban mindenképp menni akartak, mivel saját bevallásuk szerint akkora nyomás helyeződött rájuk, hogy azt egyszerűen már nem bírták elviselni. A dokusorozatukban például egy, a biztonságukkal kapcsolatos esetet emeltek ki.

Éppen az otthoni biztonsági csapatunk kézikönyvét lapozgattam, és az egyik oldal, amit véletlenül átlapoztam, az online megfigyelésről szólt, és ezt írta: >> Ha ilyen tweetet látsz, kérlek, azonnal jelentsd a biztonsági főnöknek <<. Csak annyit írt: >> Meghannak egyszerűen meg kell halnia. Valakinek meg kell ölnie őt. Talán nekem kéne megtennem <<.

– emlékezett vissza Meghan.

A figyelmetekbe ajánljuk