Hugh Grant
Universal Pictures

Hugh Grant annyira gyűlöli ezt a filmet, hogy legszívesebben kitörölné az önéletrajzából

Hugh Grantet nemrégiben arról faggatták, hogy melyik filmjét törölné ki legszívesebben az önéletrajzából, az eredmény pedig sokakat meglepett.


Hugh Grant a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület című új filmjének sajtókörútját járja, és a The Late Late Show with James Corden című műsorban lépett fel Chris Pine oldalán.

James Corden a Spill Your Guts or Fill Your Guts című játékra vette rá Grantet, ami lényegében abból áll, hogy az interjúalany vagy válaszol a kínos kérdésre vagy ennie kell az előtte található rendkívül gusztustalan ételből.

Corden kérdése így szólt: nevezz meg egy filmet, amit kitörölnél az önéletrajzodból, vagy egyél meg egy szelet férges majonézes pásztortarhonyát!

Ez is érdekelhet: Hugh Grant gyűlölte az Igazából szerelem táncos jelenetét

Grant azonban nem találta kihívásnak a feladatot, bevallotta, hogy „évtizedek óta arra specializálódott, hogy rossz legyen".

A színész végül hibának minősítette A lady és az útonálló című filmet. Az 1988-ban készült tévéfilmben Grantet Lord Lucius Vyne szerepében láthatta a nagyközönség.

A filmben egy vándort játszok. Szexinek kell lennem. Ehelyett a film alacsony költségvetésű, rossz parókákkal, rossz kalapokkal van tele

– mondta Grant.

A rajongók minden bizonnyal megbocsáthatják Grantnek ezt a hibát, hiszen olyan slágerfilmeket tudhat a magáénak, mint a Négy esküvő és egy temetés, a Sztárom a párom, a Bridget Jones naplója, vagy az Igazából szerelem.

Forrás: Deadline

A figyelmetekbe ajánljuk