András herceg

Úgy tűnik, ez a színész fogja játszani a brit királyi család legbotrányosabb tagját

Emily Maitlis András herceggel készült interjújából – amelyben a férfi Jeffrey Epsteinnel való egykori barátságáról volt szó – film készül, a kegyvesztett királyi herceg szerepét állítólag Hugh Grant kapta meg.


A Deadline exkluzív értesülése szerint a film címe Scoop lesz, és a legendás forgatókönyvíró, Peter Moffat már a fedélzeten van, hogy megírja a scriptet.

A kiadvány szerint a 61 éves színész az egyik meg nem erősített név a kívánságlistán, aki András herceget játszhatná.

A Scoop várhatóan annak történetét tárja fel, hogyan jutott a BBC Newsnight című műsora exkluzív interjúhoz András herceggel. Az egyórás műsor világszerte címlapokra került, és széles körben egy szabályos PR-katasztrófának tartották.

Bár Hugh Grantet nevezték meg a Scoop lehetséges főszereplőjeként, a casting még nem kezdődött meg, és a színész képviselői azt mondták a BBC-nek, hogy még csak nem is hallottak a projektről.

A brit színész is foglalkozott a pletykákkal: egy mára már törölt tweetre válaszolva az OK! Magazine-nak arról, hogy ő játssza András herceget, ezt írta:

Nem, nem játszom. Soha nem hallottam róla.

A Maitlisnek adott interjúban András herceg nyilatkozott korábbi barátságáról az elítélt szexuális bűnöző Jeffrey Epsteinnel és Ghislaine Maxwellel, akit azóta 20 év börtönbüntetésre ítéltek szexkereskedelemért és más bűncselekményekért.

A Deadline szerint a projekt forgatása a reményeik szerint idén novemberben kezdődik.

2019-ben jelentették be, hogy András herceg lemond a királyi feladatokról, és az év elején a királynő megfosztotta őt néhány címétől.


Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk