Harry herceg
Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Praktikusság vagy megalázás? Harryt ide száműzhetik Károly koronázásán

Diána hercegné egykori bizalmasa érdekes információkkal szolgált Harry koronázáson való részvételével kapcsolatban.


Diána hercegné egykori komornyikja, Paul Burrell nemrégiben a GB News műsorában elárulta, hogy a koronázási ülésrend szerint Harry 10 sorral hátrébb ül testvérétől, Vilmos hercegtől és a többi dolgozó királyi családtagtól, amit kétségtelenül a herceggel szembeni hűvös fogadtatás jeleként érdemes értelmezni.

Burrell szerint ez egy ékes példája annak, hogy Károly és Vilmos igenis eltávolodtak az elmúlt időszakban egyre több belsős információt kiszivárogtató Harrytől.

Ez is érdekelhet: Meghan Markle erős levelet írt Károly királynak

Attól tartok, nincs esély a közeljövőbeni kibékülésre – szerintem nagyon jeges fogadtatásban részesül majd a Windsorok részéről. (..) Azért jön, mert az apja azt akarja, hogy ott legyen. Károly nagyon örülni fog, hogy mindkét fia ott lesz, hogy tanúi legyenek életének eme hihetetlen napjának

– mondta Burrell a GB Newsnak.

Burrell azt is állította, hogy várhatóan Harry nem sokkal a ceremónia után távozik, és hogy „nem akar sok időt tölteni a rokonai között".

Külön érdekesség, hogy II. Erzsébet királynő temetésén Harry és felesége, Meghan Markle a második sorban foglaltak helyet. Azt, hogy Sussexék nem az első sorban ültek, egyes királyi szakértők megalázásként fogták fel.

Más beszámolók szerint a koronázás első sorát a dolgozó királyi családtagok számára tartják fenn, amely szerepről Harry és Meghan 2020-ban hivatalosan is lemondott: ebből a szempontból valóban van értelme annak, hogy Harry nem ülhet a családtagjai mellett.

Forrás: Robb Report


A figyelmetekbe ajánljuk