Károly király.
Jane Barlow-WPA Pool/Getty Images

Mégsem olyan nagy a baj? Károly állítólag mindenhova kiteszi Harry fotóját

Furcsa módon a királyi pár egyik barátja szerint Károly és a legszűkebb köre nem csinál olyan nagy ügyet a sussexi herceg és hercegné drámáiból, mint ahogyan azt a média és a rajongók hiszik.


Egyesek szerint Károly és Kamilla még mindig a családjuk részének tekintik Harryt és Meghant, pont úgy mint a többieket.

Van szerencsém időnként a Clarence House-ba járni jótékonysági és egyéb rendezvényekre, és kurátora vagyok egy Queen's Reading Room nevű dolognak, ami az új királyné igazi szenvedélyprojektje. Amikor odamész, ott vannak a képek Harryről és Meghanról a zongorán, a kandallópárkányon, és nem hiszem, hogy olyan megszállottan rajonganak érte, mint mi. Tudod, a család az család, és ők egyszerűen csak boldogulni akarnak

– árulta el a Page Sixnek Gyles Brandreth író.

Ez is érdekelhet: Praktikusság vagy megalázás? Harryt ide száműzhetik Károly koronázásán

A szakértő számára az, amit az új király az első beszédében mondott szeptemberben, nagyon sokat elárul arról, hogyan tekint jelenleg legkisebb fiára és feleségére.

Érdekes módon Károly a királlyá válása utáni napon tulajdonképpen egy nagyon jó beszédet mondott, amelyben mindent lerendezett. Bejelentette, hogy Vilmos lesz a walesi herceg. Világossá tette a helyzetet, és szeretetet és jót kívánt Harrynek és Meghannek, miközben a tengerentúlon építik az életüket. Ebben az országban szerintem elfogadtuk: ezt teszik. Ez így is tisztességes. És mi csak haladunk a dolgokkal

– folytatta Gyles.

Harrynek talán lesz alkalma valamelyest javítani a viszonyon a májusi koronázáson, azonban a feleségére ugyanez már nem igaz, hiszen ő Kaliforniában marad a szertartás ideje alatt.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk