harry herceg szükre háttér előtt

Harry herceg szeretné visszakapni a bátyját és az apját

Harry herceg ismét a címlapokra került ezen a héten, ugyanis izgalmas részletek jelentek meg egy közelgő interjújából.


Harry herceg legújabb interjújában elárulta, hogy szerinte ennek az egésznek nem így kellett volna történnie, és hogy családot akar, nem egy szigorú intézményt. A beszélgetés során pedig azt is hozzátette, hogy vissza akarja kapni édesapját és testvérét. Így várhatóan ez a beszélgetés is megrázza a Buckingham-palota belső működésével kapcsolatos állításokat és a királyi család tagjait.

Olvasd el ezt is! Harry herceg szerint Vilmos rettentő ijesztő módon viselkedett vele

A herceg az ITV News at Ten műsorvezetőjének, Tom Bradbynek adott interjú előzetesében a következőket mondta:

Szeretném visszakapni az apámat, szeretném visszakapni a bátyámat.

Az ITV számára készített 90 perces műsor két nappal Harry Spare című önéletrajzi könyvének megjelenése előtt kerül majd adásba. A beszélgetés előzetesből pedig az is kiderül, hogy úgy érzi, ellenségként gondolnak rájuk, és hogy egyáltalán nem mutattak hajlandóságot a békülésre, bár az nem világos, hogy itt pontosan kire utal.

A Kaliforniában forgatott interjúban a herceg mélyrehatóan és részletesen fog beszélni a királyi családon belüli és kívüli életéről

– közölte az ITV.

Ez is érdekelhet: Egy királyi szakértő szerint Harry herceget meg kellene fosztani a címeitől

És talán meglepő, de a királyi család tagjai még a Netflxes dokumentumfilmre sem reagáltak, az, hogy a közelgő memoár, valamint az interjú mekkora pusztítást végezhet a monarchia megítélésén beláthatatlan. Az Independent egyik forrása információk birtokába jutott a könyv tartalmáról, melyet így jellemzett:

Általánosságban azt gondolom, hogy a könyv rosszabbul érinti majd a királyi családot, mint amire számítanak. Mindenre fény derül. Károly jobban jöhet ki belőle, mint amire gondoltam, de különösen Vilmosra nézve kemény lesz, és még Katalint is szélsőségesen érintheti.


(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk