Meghan Markle és Harry herceg
Fotó: Samir Hussein/WireImage

A királyi család ismét kihúzta a gyufát Harrynél és Meghannál

Június 4-én ünnepelte második születésnapját Meghan Markle és Harry herceg lánya, Lilibet Diana Kaliforniában.


Az újonnan elnevezett hercegnő tavaly, néhai dédnagymamája platina jubileuma idején lett egyéves. Ekkor mindenki összegyűlt, hogy tisztelegjen Erzsébet királynő előtt, aki 2022 szeptemberében, alig néhány hónappal később elhunyt.

Ez is érdekelhet: Megható kapcsolat van Sarolta és Lilibet hercegnő között

De a család azért talált időt arra is, hogy boldog születésnapot kívánjanak Lilibetnek a közösségi médiában: mind Walesék, mind Károly király posztoltak az alkalomból.

Idén azonban még sehol nem érkezett üzenet Lilibetnek.

Harry és Meghan fia, Archie május 6-án ünnepelte negyedik születésnapját − azon a napon, amikor Károly király hivatalos koronázását is tartották. Nem túl meglepő, hogy a királyi családnak aznap sok volt a dolga, és neki sem kívántak boldog születésnapot.

Ha tovább olvasnál: Vilmosék nem mentek el Harry kislányának születésnapjára

Meghan és Harry otthoni partit tervez a gyerekeikkel és néhány közeli barátjukkal. Egy forrás elmondta:

Nem kétséges, hogy egy kamionnyi ajándékot fog kapni. Meghan mostanában beleszeretett a Cartier abszolút isteni zenedobozaiba. Harry hagyja, hogy Meghan vegye kézbe Lili legtöbb ajándékát, de arról beszélt, hogy több olyan brit könyvet szeretne a gyerekszobába, amelyeket gyerekkorában ő is imádott, például a Paddington mackó és a Béka és varangy sorozatot.

Az Express szerint pedig Károly király is küld Lilibet egy ajándékot: egy „egyedi készítésű kockaházat". A király húgainak is volt hasonló stílusú játéka gyerekkorukban.

Archie és Lilibet nemrég téma volt királyi családnál. A hivatalos honlapon frissítették ugyanis, hogy a gyerekeket hivatalos alkalmakkor nem „Archie sussexi herceg" és „Lilibet sussexi hercegnő" néven fogják emlegetni.

Forrás: Elle

A figyelmetekbe ajánljuk