5 gyűlölt sorozatkarakter, akitől mindenkit kiráz a hideg

5 gyűlölt sorozatkarakter, akitől mindenkit kiráz a hideg

A sorozatok világában gyakran találkozunk olyan karakterekkel, akik mély nyomot hagynak a nézőkben, és olykor gyűlöletet váltanak ki belőlük. Ezek a szereplők gyakran etikátlan vagy szándékosan provokatív viselkedésükkel váltak emlékezetessé. Cikkünkben bemutatunk néhány olyan szereplőt, akik a legutáltabbak közé tartoznak a tévésorozatok történetében.


Joffrey Baratheon (Trónok harca)

Joffrey Baratheon minden idők és természetesen a Trónok harca egyik leggyűlöltebb karaktere, aki kegyetlensége, arroganciája és kiszámíthatatlansága miatt vált a nézők és a könyvolvasók céltáblájává. Uralkodása alatt számos embert kínzott és ölt meg, és rendkívül ellenszenves személyiségként ábrázolták.

Skyler White (Totál szívás)

Skyler karaktere mindvégig megosztó volt a sorozat rajongói között. Sok néző nem kedvelte őt, mert gyakran ellentmondott a férjének, és olykor önzőnek, manipulatívnak tűnt. Ugyanakkor mások úgy vélik, hogy Skyler egy bonyolult helyzetben lévő nő, aki próbálja megvédeni családját.

Ez is érdekelhet: 4 Oscar-díjas színész, aki a sorozatok világában is megállta a helyét

Livia Soprano (Maffiózok)

Livia Soprano szinte kihagyhatatlan a legutáltabb sorozatkarakterek listáján. Livia karaktere rendkívül manipulatív, mérgező és önző. Gyakran próbálja manipulálni a fiát, Tonyt, és érezhető, hogy mélyen irigy és ellenséges az ő életmódja miatt. Livia hatása Tony életére és döntéseire óriási volt, és gyakran úgy tűnt, mintha szándékosan próbálna ártani neki, ami miatt a legtöbb rajongó ki nem állhatta.

Shou Tucker (Fullmetal Alchemis)

Shou Tucker kétségtelenül az anime sorozatok egyik leggonoszabb karaktere. A családtagjain végzett etikátlan és brutális kísérletei miatt, amivel szívesen büszkélkedett is, egyhamar a nézők első számú ellenségévé vált.

Olvasd el ezt is! Öt hátborzongató krimisorozat az HBO-ról, amit mindenképp látnod kell!

A kormányzó (The Walking Dead)

A kormányzó karizmatikus, mégis baljós viselkedése magával ragadja a nézőket, és bevonja őket a manipuláció és megtévesztés hálójába. Az a képessége, hogy a nehézségekkel szemben is képes megőrizni az irányítást, lenyűgöző gonosztevővé, ugyanakkor egy rendkívül antipatikus karakterré teszi őt.

A figyelmetekbe ajánljuk