györgy herceg

György herceget szülinapi zsúrra hívták, Katalin hercegné levélben válaszolt a kislánynak

György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg a világ legismertebb gyermekei közé tartoznak. Nem meglepő, hogy sok kisgyerek álmodozik arról, hogy szülinapi partijukon megjelennek ők is és vendégei lesznek a jeles eseménynek.

A rengeteg levél ellenére, – ami biztosan eljut hozzájuk – Katalin nemrég megható választ küldött két kislánynak, akik meghívták György herceget a 6. születésnapi zsúrjukra.


Cambridge hercege és hercegnéje azt írta vissza, hogy rendkívül meghatotta őket a meghívás. A lányok édesanyja pedig a Twitteren meg is osztotta a levelet.

A levélben ez állt:

Ő királyi felsége rendkívül hálás volt az Önök kedves meghívásáért. Miután azonban alaposan megfontoltam a lehetőségeket, nagyon sajnáljuk, de vissza kell utasítanunk. Mindazonáltal remélem, hogy jól érzik magukat majd a születésnapon.

György herceg is nemrég ünnepelte saját születésnapját, július 22-én töltötte be kilencéves korát. A napot Truroban, a Cornwall partjainál található Scilly-szigetek egyikén töltötte.

A szülők, Vilmos és Katalin közzétették György születésnapi portréját, amelyet az édesanyja készített, a királyi rajongók gyorsan rámutattak a hasonlóságra afiatal herceg és édesapja között.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk