györgy herceg
WPA Pool/Getty Images

Így nyugtatta Katalin hercegné György herceget a királynő temetése alatt

A walesi hercegné megnyugtatta kisfiát, György herceget, amikor a kisfiú elérzékenyült a királynő temetésén.


A 9 éves György herceg láthatóan a szemét törölgette, miközben ő és hétéves húga, Sarolta hercegnő búcsút vettek szeretett dédnagymamájuktól. Édesanyja, miután meglátta, hogy a kisfiú elérzékenyült, kedvesen a fia lábára tette a kezét, ezzel is jelezve, hogy minden rendben lesz. A walesi hercegi pár gyermekei voltak a királyi család legfiatalabb tagjai, akik részt vettek a Westminster apátságban megrendezett szertartáson.

A királynő állami temetésére a királyi család szeptember 19-én, hétfőn gyűlt össze, hogy együtt emlékezzenek a néhai uralkodóra.

A temetés előtt bejelentették, hogy a fiatal György herceg és Sarolta hercegnő a szertartásrend révén megjelennek dédnagymamájuk búcsúszertartásán. Ez volt az első alkalom, hogy nyilvánosan részt vettek egy temetésen, bár ők is ott voltak Fülöp herceg 2022 márciusában tartott szűkkörű gyászszertartásán, de 2021-es eseményt a koronavírus-járvány miatt 30 vendégre korlátozták.

A királyi testvérek, akik a néhai uralkodó dédunokái, 2000 vendéghez csatlakoztak állami temetésén. A fiatalok és szüleik a III. Károly király és Kamilla királyné mögött, valamint Harryék, azaz Sussex hercege és hercegnéje előtt sétáltak.

Forrás: Glamour

A figyelmetekbe ajánljuk