Gwyneth Paltrow
Fotó: RB/Bauer-Griffin/GC Images

Magányos vagy? Vacsorázz Gwyneth Paltrow-val a saját otthonában!

Gwyneth Paltrow feltette vendégházát az Airbnb-re, és hozzá egy „hangulatos vacsorát" ígér négyesben, a vendégeddel és a férjével kiegészülve. De vajon mi késztette erre?


Paltrow szerint „a magány egy alapvető emberi állapot". És mi az Oscar-díjas színésznő gyógymódja a magány mindent elsöprő, lélekölő élményére? Naná, hogy egy hétvége az egymillió dolláros vendégházában!

Ez is érdekelhet: Egy baleset miatt kell bíróságra mennie Gwyneth Paltrownak

Az üdítő tartózkodás az Airbnb lakáskiadó oldallal kötött fizetős partnerség formájában valósul meg – árulja el a Dazed. Ahogy Paltrow Instagram-posztjában írja, a cégnek

az a zseniális ötlete támadt, hogy tegyünk valamit azért, hogy a világ egy kicsit kevésbé legyen magányos, ezért meghívlak benneteket, hogy töltsetek el egy éjszakát a Montecito vendégházamban.

A színész ezután medencés lazulást, túrázást és egy tonnányi Goop-termékkel felszerelt fürdőszobát ígér. Még arra is lesz lehetőséged, hogy „kapcsolódási pontokat találjatok egy finom vacsora mellett", a „fényűző tartózkodás" során.

Ha tovább olvasnál: Most te is beköltözhetsz Mariah Carey énekesnő nyaralójába

A kísérő videóban Paltrow körbevezet minket szerény lakhelyén, kecsesen átlebegve a képkockákon egy puffos ujjú prériruhában, hangja pedig egy igazi stepfordi feleségének is beillene.

A bőröndöd jobb állapotban lesz, amikor elmész, mint amikor idejöttél

− mondja mosolyogva, miután néhány Goop finomságot helyez egy makulátlan fürdőszoba makulátlan márvány mosdókagylójára.

Ha megvan a büdzsé a bérleti díjra, akkor Gwenny egy közös lazulást is ígér vele és férjével, Brad Falchukkal.

Rendezhetnénk egy kis közös séfvacsorát a borszobánkban. Választhatsz egy üveg bort, amit szeretnél, és egy fantasztikus, hangulatos vacsorát tarthatnánk a vendégeddel és a férjemmel

− javasolja. A házaspárnak már csak a tökéletes vendéget kell megtalálnia, és ebben senki sem állhat az útjukba.


A figyelmetekbe ajánljuk