Foo Fighters

Foo Fighters

A Foo Fighters lemondott egy koncertet a járványügyi előírások hiánya miatt

Jelezték, már keresnek a városban egy másik helyszínt, ami komolyabban veszi a vírusvédelmet.


A Foo Fighters igencsak komolyan veszi a járványvédelmet. A banda bejelentette 2022-es észak-amerikai túrnéjának állomásait, majd pár órával később rögtön az egyiket le is mondta. Kiderült ugyanis, hogy a Huntington Bank stadion Minneapolis nem hajlandó betartatni azokat a járványvédelmi intézkedéseket, amikhez az együttes ragaszkodik a túrné során a közönsége és saját védelme érdekében.

A stadion nem volt hajlandó maszk hordására kötelezni a résztvevőket, emellett nem kér a beengedéshez se oltási igazolást, vagy negatív koronavírus-tesztet és ezen nem is volt hajlandó változtatni a banda kedvéért. A Foo Fighter közleményében jelezte, hogy megtartják a koncertet a városban, de keresnek másik helyszínt neki.

Nem ők az elsők egyébként, akiknek meggyűlt a baja az arénával. Korábban szintén ugyanott Elvis Costello is kénytelen volt lemondani egy koncertet ebből az okból. Úgyhogy áttette a helyszínt a közelben található First Avenue-ba. Vélhetően a Foo Fighters is hamar fog új koncerthelyiséget találni.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk