Chadwick Boseman
Marvel

Eredetileg ez a karakter vette volna át a Fekete Párduc szerepét

A Fekete Párduc 2 világszerte nagy sikert aratott, és a mozilátogatók megtudták, hogy Letitia Wright alakította Shuri az új Fekete Párduc.


A folytatás írói most megnyíltak, hogy Chadwick Boseman halála után milyen más karakterekre gondoltak a szuperhős szerepének átvételére.

Rúgtuk az ötleteket, és megpróbáltuk extrapolálni, hogy merre halad a történet, és mi a leghatásosabb választás – mi a legjobb utazás? És hogy hová jutunk a film után a karakterek tekintetében. M'Baku minden bizonnyal olyan valaki volt, aki érdekes lehet

– mondta Joe Robert Cole forgatókönyvíró a Rolling Stone-nak.

Cole kifejtette, hogy végül rájöttek, hogy Shuri jobb választás lesz, mivel a karakter a Marvel-képregényekben is az új Fekete Párducként szerepel.

A riporter felvetette, hogy a Lupita Nyong'o által játszott Nakia remek utód lett volna, Cole erre azt mondta:

Ez is fel lett hozva! A neve biztosan felmerült.

Bár Boseman halála után a forgatókönyv nagy részét meg kellett változtatni, a történet egy aspektusa változatlan maradt, mégpedig az, hogy kiderüljön, T'Challának van egy gyermeke.

Az, hogy gyereke van, mindig is benne volt a DNS-ében annak, amit meg akartunk csinálni. Csak nem voltunk biztosak abban, hogy halála után hogyan lehetne a legjobban beépíteni őt. Így aztán többféleképpen is felmerült, hogy a fia szerepeljen az új történetben. És végül a végén jutottunk el a felfedezéshez

– mondta Cole.

Forrás: Deadline


A figyelmetekbe ajánljuk