Ezért nem tölthet be magasabb pozíciót Beatrix és Eugénia hercegnő

Ezért nem tölthet be magasabb pozíciót Beatrix és Eugénia hercegnő

Bár a különféle királyi eseményeken mindig tündökölnek, a szakértők szerint komolyabb titulusra aligha számíthatnak.


A királyi család nehéz időszakon megy keresztül, a napokban pedig kiderült, hogy Katalin hercegné csak 2025-ben tér vissza a nyilvánosság elé. És ahogy a Mountbatten-Windsorok a hivatalos nyári eseményekre készülnek, várhatóan a királyi család fiatalabb tagjait is bevonják a programokba, hogy könnyítsenek a terheken – írja a Marie Claire.

Ez is érdekelhet: 4 emlékezetes pillanat, amikor Katalin hercegné kiesett a szerepéből

Így volt ez a múlt héten is, amikor Beatrix és Eugénia hercegnők, Zara Tindall és Peter Phillips kedden a walesi herceg mellett részt vettek a Buckingham-palota kerti partiján.

A fiatalabb királyi családtagok jelenléte egyedülálló családi hangulatot adott a keddi eseménynek. Azt a nagyon fontos vitalitást nyújtotta, amelyet a fiatalabb generáció hoz. Károly király pedig úgy gondolja, hogy Beatrix és Eugénia igazi értéket jelenthetnek.

– magyarázta Rebecca English királyi szakértő.

Sok ember pedig ki van éhezve a királyi család eseményeire és a csillogásra, különösen egy olyan nehéz időszakban, mint amin keresztül mentek az elmúlt hónapokban. A spekulációkat követően azonban, miszerint a két hercegnő ideiglenesen munkába állhatnának mint dolgozó királyi családtagok, a szakértők szerint ez „szóba sem jöhet”, mivel a monarchia tagjai nem tudnak részmunkaidőben dolgozni.

Egyiküket sem fogják felkérni arra, hogy állandóbb alapon támogassák a dolgozó királyi családokat, bármennyire is nagy szükség lenne rájuk. Vagy teljes munkaidőben, vagy semmi. Az alkalmi kerti partikat leszámítva, Vilmos unokatestvéreinek komolyabb szerepvállalása szóba sem jöhet, legalábbis egyelőre

– magyarázta English.

A figyelmetekbe ajánljuk