Katalin hercegné.
Getty Images

4 emlékezetes pillanat, amikor Katalin hercegné kiesett a szerepéből

Katalin hercegné az évek alatt a brit királyi család egyik legprofesszionálisabb tagjává vált, azonban voltak olyan szituációk, amik rajta is kifogtak.


Most már elég volt!

2017-ben György és Sarolta is részt vett Katalin testvérének, Pippa Middletonnak az esküvőjén, sőt még kisebb feladatokat is rájuk bíztak – írja a Mirror.

A kisfiúnak azonban nagyon úgy tűnik, hogy nem tetszett a szituáció, mivel Katalin keményen leszidta a trónörököst, mivel nem viselkedett rendesen.

A konfliktus után a herceg elsírta magát, de hamar jó kedvre derült, és a beszámolók szerint kifejezetten jól érezte magát.

Eltűnt a jól ismert mosoly

Katalintól azt szoktuk meg, hogy szinte mindig egy visszafogott, kedves mosoly van az arcán. 2017-ben azonban egy lengyelországi esemény során a hercegné kifejezetten idegesnek és feldúltnak tűnt.

A szakértők a mai napig nem tudják, mi miatt esett ki a szerepéből Katalin, hiszen pár órával előtte még vidáman beszélgetett és mosolygott.

Az OK! magazin szerint nagy valószínűséggel semmi komoly dolog nem történt, csupán a fáradság és a frusztráció lehetett a hibás.

Ez is érdekelhet: Szabályt szegett Katalin a wimbledoni teniszpályán, Federer se értette

Az ikonikus szemforgatás

Vilmos és az akkor 5 hónapos terhes Katalin 2014-ben New York-ban jártak, ahol meglátogattak egy gyermekközpontot.

Itt az önkéntesekkel együtt csomagolták a gyerekek karácsonyi ajándékát, a hercegné pedig olyan jól érezte magát, hogy elkezdetett beszélgetni a helyiekkel.

Meglepő módon azonban valaki hirtelen odaszólt neki, hogy „folytassa tovább a csomagolást”, amire a hercegné tőle nem megszokott módon gúnyosan elkezdte forgatni a szemét.

A furcsa incidenst leszámítva a jelenlévők – köztük Katalin is – kellemesen töltötték az idejüket, és rengeteg gyereknek tették boldogabbá a karácsonyát.

Katalin Marilyn Monroe-pillanata

Mark Large - WPA Pool/Getty Images)

Eugénia hercegnő 2018-as esküvőjére Katalin egy Alexander McQueen-ruhát vett fel, azonban a körülmények megtréfálták a mostani walesi hercegnét.

Az ifjú pár üdvözlésekor ugyanis egy kósza szél belekapott Katalin ruhájába, ami egy kifejezetten kellemetlen szituációt eredményezett.

A hercegné zavartan igyekezett megigazítani a szoknyáját, látszott rajta, hogy – érthető módon – nem érezte túl komfortosan magát abban a helyzetben.

Szerencsére azonban nem lett komolyabb probléma a dologból.

A figyelmetekbe ajánljuk