Zendaya az Eufória című sorozatban.
HBO

Bajban az HBO: rengeteg panasz érkezett az Eufória forgatása miatt

Az Eufória rengeteg dicséretet kapott, megdöntött jónéhány rekordot, és sokan az évtized televíziós produkciójának kiálltották ki. A sorozat azonban nemrég össztűz alá került, mivel több statiszta is azt állította, hogy a második évad forgatása során rosszul bántak velük.

A Daily Beast osztotta meg a háttérszínészek és a stábtagok történeteit, akik szerint a forgatáson rendetlenség uralkodott, és a munkafolyamat végén 18 órás forgatási napok voltak. Néhányan azt is állították, hogy nem kaptak időben ételt, és nem engedték őket mosdószünetre. A jelentés szerint a munkakörülmények annyira rosszak voltak, hogy „az emberek úgy kezdtek hullani, mint a legyek".

Az HBO most azt állítja, hogy a mérgező munkakörnyezetről szóló állítások nem igazak. Pénteken egy közleményben foglalkoztak a kérdéssel, amelyben azt írták, hogy mindig is a stáb és a stáb biztonságát helyezték előtérbe.

A produkció teljes mértékben megfelelt az összes biztonsági irányelvnek és a céh protokolljainak. Nem ritka, hogy a drámasorozatoknál összetett forgatások vannak, és a COVID-protokollok csak tovább nehezítik a dolgokat.

– írták.

A csatorna azt is közölte, hogy „soha semmilyen hivatalos megkeresés nem hangzott el", annak ellenére, hogy a The Daily Beast beszámolója szerint a SAG-AFTRA-hoz többször is érkezett panasz.

Forrás: Papermag

A figyelmetekbe ajánljuk