Először szólalt meg pozitív koronavírus-tesztje óta Erzsébet királynő

Először szólalt meg pozitív koronavírus-tesztje óta Erzsébet királynő

Erzsébet királynő továbbra is folytatja királyi teendőit, annak ellenére, hogy vasárnap pozitív lett a koronavírusra-tesztje.


Az uralkodó, aki a Buckingham-palota közlése szerint „enyhe, megfázáshoz hasonló tüneteket" tapasztal, a gyógyulása alatt időt szakított arra, hogy közleményt adjon ki, amelyben gratulált a 2022-es pekingi téli olimpián versenyző brit csapat sportolóinak. A királyi család hivatalos weboldalán közzétett gratuláló üzenet „Elizabeth R" aláírással volt ellátva, és a női és férfi curlingcsapatának szólt. A női curlingcsapat vasárnap szerezte meg a brit csapat első aranyérmét a 2022-es pekingi olimpián, míg a férfi csapat tegnap szerzett ezüstérmet.

Szívből gratulálok a brit női curlingcsapatnak a 2022-es pekingi téli olimpiai játékokon megszerzett aranyéremhez, a férfi curlingcsapatnak pedig a tegnapi ezüstéremhez.

– olvasható a közleményben.

Egy másik Twitteren közzétett nyilatkozatában pedig a brazil Petrópolis városában történt tragikus áradással is foglalkozott, mondván, hogy mélyen elszomorította a hír, és imádkozik a családokért.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk